Más is van így hogy a testvérei egyáltalán nem keresik?
A férjem van úgy, hogy a testvére átnéz rajta. A férjem nem bántotta meg, vagyis reális oka nem volt a sértődésre. De a testvére önző és csak magára gondol és nem birta elviselni, hogy egyszer az életben nem az ő partját fogta a férjem. Ennyi elég volt, hogy azt mondja neki: ne is beszéljenek.
Eddig sem beszéltek mondjuk, csak hébe-hóba és totál semleges dolgokról ami éppen sógornőt érdekelte. De azt is csak azért kérdezte meg. Olyan, hogy hogy van, sosem hangzott el az évek alatt. Ő csak biológiailag testvére, sosem törődött senkivel a huga.
Én mondjuk ennek örülök is. Egyedül élek, nem kell őket vendégül látnom (ebből korábban volt probléma, hugica a kanjával "itt felejtette" magát nálam 3 hónapra, és nagyon durva erőszakkal sikerült őket kitenni), nem kell hozzájuk vendégségbe mennem, és jópofizni.
Nekik sose volt jó az az időpont a "naccsaládi összeröffenésre", ami nekem, és viszont. Ugyanis tudják, hogy hét végén is dolgozom. Így egy hónapra előre kell mindent megbeszélni -úgy tudok szabadnapkérelmet leadni. Falra hányt borsó volt az egész. Nem értették meg. Csak azon sértődtek meg, amikor az ilyen-olyan összejövetelekre (persze hogy akkor dolgoztam) a "nem veszek részt!" üzenetet küldtem.
Azóta egyik se keres. Mi több, nem nyitja rám az ajtót. És ez jó. Ebből is volt balhé. :D Mert nem szól meg egyikük se (kettő is van), hogy éppen kivel találnak az ágyban (!!!) A fent említett hugica ugyanis az ominózus elzavarásos eset előtt fel volt háborodva (ja, 48 vagyok), hogy egy szombat reggel egy "20 éves kis ribével" -mondta ő- talált az ágyban. A saját ágyamban.
Mondjuk, nem jól látta. Nem 20 volt, 19. Na ez után az eset után hívtam a barátaimat, és lettek kihajítva a lakásból. Ja és ezt terjesztette az egész családban. Hogy 20 éves kis ribikkel b...ok. És? Nem vagyok házas. :D
Akkor milyen arca lett volna, ha épp egy "indokolatlanul aktuális" hasonló korú pasikával talál ágyban? :)
Szóval, nem zargatnak. Nyugalom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!