Ha egy fiútestvér egy ideig (fél évig) egyáltalán nem tud dolgozni, és a szülők nyugdíjasok, mennyit vállalnak be a testvérei anyagilag?
Engem már kèt éve tart el anyám és a testvérem csak eszem semmi mást nem kell rám költeni.
Ès egy rossz szavuk nincs.
Ezer dologtól függ.
Mi miatt nem dolgozik, milyen a kapcsolat a tesókkal, milyen anyagi helyzetben vannak a tesók, az illetőnek mennyi tartaléka van, stb stb stb.
Még jó hogy nem te vagy a családtagom #1 vagyok.
Nem eszem sokat.Kenyeret alíg,azt eszem,ami van.
Fát tüzeléshez ajándékba kaptam első évben...másodszor baptisták hozták ajándékba.
Nem fürdök havonta egyszer,mert k@rva depressziós vagyok még fogat sem mosok...ha inni kell hozok az ártéziről.
Tvt nezek a net alapból lenne,ha nincs ez van!
Semmi mást nem költenek rám.
Ha kórházba kerültem tesóm segített.
Ja és soha nincs feltöltve a telóm.
Inkább példát vennél nemtom hanyadik hozzászóló.
Ráadásul baleset,amiről nem is tehet,szégyen lenne nem segíteni neki.
Csak nem hagynátok éhen halni?
Nem kell mindent megadni neki,legyen,mit egyen és kész...a többi alapból meg van nem?akkor nem kell sajnálni!
#8 vagyok.
És még havonta egyszer rokonok és egy barát felpakolva jön hozzank nagy táska élelmiszerrel.
Nem kell csodálkozni,ha a hajléktalanok mellett simán elsétálnak az emberek,ha a saját testveren nem szívesen segít az ember.
Szerintem anyukának kell ételre adni pénzt,hogy több legyen és "vízre",ennyi bőven elég...
Nem vagytok igaz testvérek,ha ennyit nem tesztek meg érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!