Egy szobában vagyok azzal az emberrel akit a legjobban utálok. Mit csináljak?
Egy szobába vagyok összezárva az egyetemista fiútestvéremmel. Minden szempontból utálom, biszexuális és ki nem állhatom a ferdehajlamúakat (van egy pár kivétel). Horkol, de olyan szinten, hogy az egyébként közel lakó nagymamámhoz minden nap 18:00-ra át kell mennem, hogy ott aludjak. Ez nekem rengeteg időkiesés másrészt néha olyan hulla vagyok, hogy csak bedőlnék az ágyba de nem lehet. :))
A testvérem mindig megjátssza magát és lányosan viselkedik de ennek ellenére ő a disznóólt preferálja és tök mocskos, 3 éve egyszer sem porszívózott fel. Mindig mindent én csinálok és ő emiatt úgy néz rám mint a véres rongy amit nem értek. Kényszerbeteg vagyok szóval, ha valami nem tökéletes akkor hajlamos vagyok kárt tenni magamban. Mindig k*rvának szólít ami teljesen indokolatlan (anyukámat is ezzel a becses névvel illette meg). Utolsósorban mindig csak játszik a lány barátaival de nagyon hangosan, egy nyugodt percem sincs...
A másik testvérem külön szobában van de akárhogy kérlelem anyukámat, nem lesz változás. Pedig szerintem egy nemnek és korosztálynak kéne egy szobában lennie...
Remélem tudtok adni valami tanácsot, előre is köszönöm szépen!
leköltöznék a nappaliba és hagynám hogy anyukám nézze a pucér fenekemet, ha már nem költözhetek át.
Amúgy ajánlom a viasz füldugót az sokat segít alvás terén, de van kifejezetten horkolás elleni füldugó.
Köszönöm a gyors válaszokat! :)
3-as már próbáltam a füldugót de sajnos begyulladt a fülem, azért köszönöm a tanácsot. :))
4-es még kiskorú vagyok szóval nem költözhetek el, egyébként ha betöltöm a 18-at akkor egyből elmegyek dolgozni és albiba megyek. Nem szeretek ingyenélő lenni. :D
5-ös nem azért utálom (jó ez elég erős kifejezés igazából, nem ilyen komoly a helyzet) mert biszexuális, amikor még coming out-olt akkor nagyon szerettük egymást de utána megváltozott, én is és azóta ez a helyzet. :(
A barátnője nagyon sok stresszt okoz neki és a dühét a családunkon vezeti le, nagyrészt ez vezetett ehhez.
Köszönöm szépen 7-es, életmentő vagy! :))
Eddig azt hittem, hogy nincs különbség de akkor így ki fogom próbálni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!