Hogyan kezelhetem a legjobban ezt a helyzetet?
Én sem értem, miért kéne ezt éreztetni vele. Ez a fenyegetőzés nagyon ostoba dolog. Ha megbántja, megbántja, előfordul kapcsolatokban, főleg ilyen fiatalon. Majd kiheverik. A húgod is bánthatja meg őt ugyanannyi erővel, mégse örülnél neki, ha őt próbálná így fenyegetni bárki.
Ráadásul, ha lesz is valami balhéjuk, vagy szakítanak, ahhoz neked egyrészt semmi közöd, a húgod majd megvédi magát, másrészt meg ugyan mit csinálnál? Ha összevesznek, megvered a srácot? Vagy írsz neki egy csúnya üzenetet fészbukon?
Ha már a "fölényedet" akarod kimutatni, akkor próbálj meg értelmes, felnőtt emberként viselkedni.
Szerintem leginkább úgy "védhetnéd meg" a húgod, hogy udvarias és jófej vagy a sráccal és még udvariasabb a húgoddal és anyukáddal. Hadd lássa nálatok mi a norma. Ha egy lányt komolyan vesznek otthon és tisztelettel bánnak vele, akkor a családon kívüliek is átveszik ezt a viselkedésmódot. Ha lekezelően bánsz vele, más is megengedi magának vele ezt a stílust.
Szóval légy jófej. De ha a srác csúnyán viselkedne a tesóddal, én akkor tenném csak helyre. Előre nem fenyegetném, én mindenkinek bizalmat szavazok elsőre, aztán meglátom ki hogy él vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!