Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit lehetne tenni egy ilyen...

Mit lehetne tenni egy ilyen hülye p. öccsel?

Figyelt kérdés

Van egy 12 éves öcsém, akit már-már szívből utálok. Állandóan b.asztat, megaláz mások előtt. Ilyeneket mond, hogy: Büdös van a budiban, te sz.artál be? Meg ehhez hasonlókat. Állandóan bejön a szobámba és nem megy ki onnan, állandóan cs.esztet. Mások előtt folyton megaláz. Egyszer, amikor anyám ismeröseivel voltam a strandon, akkor is lenyomott a víz alá, meg folyton beszólogatott. Amikor fociztunk (ez még mindig a strandon volt), akkor is beszólogatott, hogy mit csinálok.

Ezek miatt már többszöt is összeverekedtünk, de persze s h.ülye anyámék mindig neki adnak igazat, mert ő a kicsi. Úgyhogy velük se lehet megbeszélni semmilyen ezzel kapcsolatos dolgot.

#testvér #undor #megalázás #idegesítò utálat
2020. ápr. 25. 18:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
11%
Hát a leírtak alapján nagy arc a kis sz.ros. Te egy túlérzékeny hisztis p...a vagy.
2020. ápr. 25. 19:43
 12/18 anonim ***** válasza:
91%

Nálunk is ilyen volt, az öcsém folyamatosan vert, cuccaimat szándékosan tönkretette, nekem pedig egy rossz szót sem volt szabad szólnom rá. Aztán egyszer elgurult a gyógyszerem, és annyira elöntötte az agyamat a lila köd, hogy jó alaposan megvertem. Apáméktól persze megkaptam a büntetést meg a hegyi beszédet, de onnantól soha nem volt gondunk egymással.

Ne félj visszaütni.

2020. ápr. 25. 19:48
 13/18 A kérdező kommentje:
De még megverni sem tudom, mert hiába vagyok idősebb, ő az erősebb, mert fiú. Leosztani meg nem tudom, se visszaszólni, mert neki mindigi jobb dumája van.
2020. ápr. 25. 20:26
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Akkora testvéred most ez idő alatt tapasztalatból megtanulja, hogy a nőkkel bármit meg lehet tenni, és a nőjével meg a lánygyerekével ugyanilyen rhadék lesz majd.
2020. ápr. 25. 20:58
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te is égetsd be valaki előtt és akkor majd megtanulja hogy ilyet nem csinálunk mert bunkó dolog.Nálunk is ez van csak nekem a nővérem ilyen
2020. ápr. 25. 21:09
 16/18 anonim ***** válasza:
93%
Könnyű ügy ez. Legközelebb, amikor mások előtt megaláz, te ennyit mondasz: olyan ne magyarázzon, aki a pëcsét mutogatja dunsztosüvegbe dugva, amikor itt vannak a barátnőim.
2020. ápr. 25. 22:03
 17/18 anonim ***** válasza:
76%
Na ilyenkor járna neki egy pofon. Népligeti tornyos verzió.
2020. ápr. 26. 00:36
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Legyél már okosabb. Én úgy elvertem volna a kis szart, hogy leshet. Ha te gyengébb vagy akkor is okozhatsz neki bosszúságot. :)
2020. ápr. 26. 01:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!