Van egy 12 éves öcsém, akit már-már szívből utálok. Állandóan b.asztat, megaláz mások előtt. Ilyeneket mond, hogy: Büdös van a budiban, te sz.artál be? Meg ehhez hasonlókat. Állandóan bejön a szobámba és nem megy ki onnan, állandóan cs.esztet. Mások előtt folyton megaláz. Egyszer, amikor anyám ismeröseivel voltam a strandon, akkor is lenyomott a víz alá, meg folyton beszólogatott. Amikor fociztunk (ez még mindig a strandon volt), akkor is beszólogatott, hogy mit csinálok.
Ezek miatt már többszöt is összeverekedtünk, de persze s h.ülye anyámék mindig neki adnak igazat, mert ő a kicsi. Úgyhogy velük se lehet megbeszélni semmilyen ezzel kapcsolatos dolgot.
Itteni szabályok szerint minimum 16 éves vagy. Nehogy már ne tudd helyretenni ilyen kis hülyeségekkel az öcsédet. Lenyom a víz alá.., fociztok, beszól, stb. Amikor nem látják, picit kapd el a grabancát és építsd le az egóját. Nem kellenek ehhez a szülők. Nem olyan nagy problémák ezek, hogy rájuk tartozna. Ügyes vagy, megoldod magad is.
2020. ápr. 25. 18:25
2/18 anonim válasza:
Víz ellen vízzel, tűz ellen tűzzel válaszolj.
2020. ápr. 25. 18:31
3/18 anonim válasza:
Érdekes, velem nem tudná ezt megcsinálni az öcsém – már ha lenne –, mert igencsak helyre tenném. :D
Te vagy az idősebb, rázd helyre picit.
2020. ápr. 25. 18:32
4/18 anonim válasza:
Mi az istencsodájáért nem kapsz fel valami hosszú kemény tárgyat és vered el jó alaposan vele? Aztán mondd azt, hogy régen így nevelték a gyereket, és ezentúl te is így fogod nevelni, ha nem hagyja abba.
2020. ápr. 25. 18:42
5/18 Mros válasza:
Rúgd tökön!!
2020. ápr. 25. 18:45
6/18 anonim válasza:
Kezdd el verni. Rendszeresen. Elmegy melletted, fejbebszod hátulról. Meg kiteszed a lábad, hogy essen el. Eddig ő volt a szr tesó, ezután legyél te. Mindig, mindennap, naponta többször. Szüleiddel ne foglalkozz. Ők nem nevelték meg, nem viselkedik, majd megneveled te.
2020. ápr. 25. 19:10
7/18 anonim válasza:
Ne kezdd el verni. Velem is pontosan ugyanez van annyi kulonbseggel hogy mi lanyok vagyunk es o 14 es 18 eves vagyok. Enis keresztul mentem ezen, hat igen rohadt idegesito, de egyebkent el fog mulni ez, az en hugom most jott ki ebbol a korszakbol. En a vegere megtanultam hogy az a legjobb ha nem reagalsz ra, hidd el sokkal jobban fogja idegesiteni ha lekakilod. Es ne aggodj nem csak te vagy igy vele nalunk is mindig en voltam a hibas.
2020. ápr. 25. 19:21
8/18 anonim válasza:
Az elozo vagyok. Tenyleg ne kezdd el vern (i a tobbi megjegyzesre reagalva). Tudom en es te is tudod, hogyha verni kezded ugyis elmondja a szuloknek es megint te leszel a hibas es nagyon csunyan le leszel szidva. Ha en megpofoztam, akkor engem meg a szuleim pofoztak meg. Nem erdemes reagalni ra, egy probat szerintem meger neked is, nekem bejott
2020. ápr. 25. 19:24
9/18 anonim válasza:
Nem agyonverésről beszéltem én sem, csak picit helyrebillenteni, hogy tudja ki kivel van. Ennyi. Abba még senki nem halt bele.
2020. ápr. 25. 19:31
10/18 anonim válasza:
Ha nem kap retorziót, meg fogja tanulni, hogy őneki szabad ilyeneket, és komoly viselkedési beidegződési hiba alakul ki nála.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!