Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ki a hülye? Kérdésed túl rövid.

Ki a hülye? Kérdésed túl rövid.

Figyelt kérdés
A testvérem nagyon beteg. Apám mellette lakik, külön épületben. Anyám meg tegnap vitt nemi ebédet. Nekem nem szóltak, hogy beteg és most én vagyok a paraszt amiért egyiküket se szeretném a 6 hetes baba közelébe engedni, nehogy elkapjon valamit. Tényleg velem van a probléma?
2018. nov. 10. 10:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
57%
igen, tényleg. az egy dolog hogy nem fogod a testvéred kezébe nyomni a kölyköt, de anyádék nem is betegek 🤦🏻‍♀️ szerinted alapból hány beteg emberrel érintkeznek naponta, csak úgy az utcán vagy a melóhelyen, akárhol? Jézus.
2018. nov. 10. 10:27
 2/13 anonim ***** válasza:
41%
Igen, veled van a probléma. Anyadek nem betegek és egyáltalán nem biztos, hogy azok lesznek, mivel nem minden betegség fertőz. Amúgy a gyerek steril környezetben van csak otthin es az utcara se viszed ki soha?
2018. nov. 10. 10:32
 3/13 anonim ***** válasza:
52%
nem kell most még a közvetlen közelébe senki csak ti, a szülők. Pár hét és megerősödik, ki fogják bírni. Nincs veled probléma. És most a többiek jól lepontoznak, nem baj.
2018. nov. 10. 10:37
 4/13 anonim ***** válasza:
42%
Mindenki
2018. nov. 10. 10:42
 5/13 anonim ***** válasza:
42%
Igen veled , hiszen ők nem betegek. És honnan tudod , hogy a férjed mellett a buszon nem ült beteg ember ?
2018. nov. 10. 10:42
 6/13 anonim ***** válasza:
80%

Nem tudtam, hogy sterilszobában, gumikesztyűvel kell élni a 6 hetesek mellett! :O Senki nem jár tőletek boltba sem, utcára sem? Hány heti száraz élelemmel készültetek a születése után?

Extrém módon túlreagálod. Nagyon.

2018. nov. 10. 10:44
 7/13 anonim ***** válasza:
74%
Basszus, influenzásan szültem. Vissza kellett volna tartanom a gyereket?
2018. nov. 10. 10:48
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megbeszeltem velük, hogy jöhetnek látogatni de puszilgatás nincs :)
2018. nov. 10. 10:54
 9/13 anonim ***** válasza:
58%
No comment. Szerencsétlen rokonok.
2018. nov. 10. 11:13
 10/13 anonim ***** válasza:
76%

Azert ahogy belepnek azonnal kezmosas arcomsas alaposan meleg vizzel es nem art, ha kiteszel egy kezfertotlento gelt/foyladekot is.

Le lehet engem is pontozni de pont itt a teli szezon virusok ezerrel. Egyertelmuen nagyon beteg tesot apolt anyuci, most szepen azvinne a hathetes unkara?

Arra is fihyelj, hogy a kezet plane ne fogdossak puszilgassak! (Azt a csecsemok konnyen a szajukba veszik).

Ha anyatejes akkor azert ne aggodj annyira, az anyatej ad vedelmet. Ha tapszeres, akkor azert csak ovatosan.

Ja es buszon ulhet mellettunk beteg ember, de azzal j esetben nem tartozkodok orakig egy legterben, nem o egyedul lihegte hapcizta tele a legteret (beteg ember otthon igen), es a legtobb betegseg cseppfertozessel terjed. Ha hazaerek kezet mosok alaposan. Ha mesz beteget latogatni, ebedelteted, simogatod, akkor sokaknal nem alap hogy hazaerve ugyanolyan alaposan kezet mossanak vagy amikor kimennek tole.

Kerdezo te biztos nem vagy hulye csak aggodsz:-)

2018. nov. 10. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!