Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ki a hülye? Kérdésed túl rövid.

Ki a hülye? Kérdésed túl rövid.

Figyelt kérdés
A testvérem nagyon beteg. Apám mellette lakik, külön épületben. Anyám meg tegnap vitt nemi ebédet. Nekem nem szóltak, hogy beteg és most én vagyok a paraszt amiért egyiküket se szeretném a 6 hetes baba közelébe engedni, nehogy elkapjon valamit. Tényleg velem van a probléma?
2018. nov. 10. 10:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
53%

"Köszönöm, megbeszeltem velük, hogy jöhetnek látogatni de puszilgatás nincs"

Ez igy teljesen rendben van, érthető. Amúgy gondolom első gyerek hogy igy túlfélted, de ne aggódj, nem lesz semmi baj. Fertőző betegen nem megy normális ember kisbaba közelébe, de a gyereket se tarthatod steril környezetben, mert az árt neki. Amúgy ismered a viccet hogy mit csinál az anyuka az első, a második, meg a harmadik gyerekénél ha az elejti a cumit? Nagyon igaz.

2018. nov. 10. 11:49
 12/13 anonim ***** válasza:
16%

Jó okos családod van... az a paraszt aki félti a 6 hetes kisbabáját.

Nálunk a nagyobbakhoz sem jöttek, egy nathaval sem.

Nem kell túlfélteni, de nem árt az elővigyázatosság.

2018. nov. 10. 14:10
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
"Nálunk a nagyobbakhoz sem jöttek, egy nathaval sem." Mi is van azzal a nem kell túlfélteni szöveggel?
2018. nov. 10. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!