A testvérem miért énekel házimunka közben?
Figyelt kérdés
Nem egy operaénekes. Ha főz ahhoz is kornyikál. Senki nem muzikális a családban. Sokszor népdalokat költ át. vagy hülye rap zenét.2020. ápr. 23. 21:20
21/30 anonim válasza:
Én vagyok itt az egyetlen, aki kifejezetten örül, ha valaki énekel mellette? Jó, aki mellettem teszi az nem átkölt és nem is igénytelen, nagyon jól csinálja, de a Disney betétdaloktól sokan kimennek a világból. Én speciel nem, mondta is, hogy én vagyok az egyetlen aki megmarad mellette.
22/30 anonim válasza:
Anyukám is énekelt gyerekkoromban, meg most a feleségem is. Örömmel hallgattam mindegyiküket.
Aki ilyen összeférhetetlen, hogy ezen is fennakad, az először a maga fejében tegyen rendet.
23/30 anonim válasza:
Engem is zavar a kornyikálás. Teljesen megértelek.
24/30 anonim válasza:
Elég primitív család lehet a leírás alapján
25/30 anonim válasza:
Én is szoktam énekelni takarítás közben.Gondolom ő azért csinálja mert így tud kikapcsolni teljesen és szeret énekelni.
26/30 Metionin válasza:
Gondolom ez teszi számára elviselhetőbbé a monoton házimunkát. Én is énekelek közben, bár nekem jó hangom van. Egyszerűen annyira rühellek takarítani, hogy csak úgy tudom elviselni ha megy valami metál és koncertre képzelem magam vagy ha énekelek csak úgy zene nélkül. Nemrég a bezártság kihozta belőlem az ún. "karantén-takarítást" és a komplett Macskák musicalt végigénekeltem közben. :D
27/30 anonim válasza:
Azt utálom a ganajozás közbeni kornyikálásban, hogy a szüleimet zavarja, ha rádiót hallgatok házimunka közben, de ők, ők énekelhetik a KISZ dalokat, persze hamisan... XD
28/30 anonim válasza:
Én is szoktam énekelni, kit érdekel hogy nincs jó hangom :)
Azzal is elszórakoztatom magam, gyorsabban megy a munka
29/30 anonim válasza:
Kit érdekel, hogy nincs hangod?
Talán az összes embert, akivel éppen egy légtérben nyekeregsz?
30/30 anonim válasza:
Szàllj be takarítani, hamarabb vége az éneklésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!