A bátyám kitagadott, mert elfogadom a melegeket. Hogy lehet valaki ennyire szűklátókörű?
Nem beszél velem és megszakította velem az összes kapcsolatot, mert én támogatom a melegeket, ő pedig ellenzi. Azt mondta, hogy ilyen embert nem képes elviselni, neki van egy ideológiája, abból nem enged.
Hozzátenném, én nem vagyok meleg, hetero vagyok. Mindenkinek a személyes döntése, hogy kit/mit támogat, jómagam soha nem veszekedtem vele amiatt, mert ő így vélekedik. Az viszont rendkívül fájó érzés, hogy emiatt eldobja a saját testvérét, undorítónak tartom ezt a viselkedést.
Haggyad' a 'csába. Nem tudsz vele mit kezdeni...
Anyám tökugyanilyen volt. Nagyon haragudott rám, mert volt (azaz van) egy jó barátom (no nem "olyan" értelemben), de ő meleg.
És emiatt nem hajlandó velem beszélni, mert én a sráccal tartom a kapcsolatot. És nem érdekel a "felejtsd már el, mert a Zoli b*zi" beszólás.
Igen, az. És? Jól szórakozunk. Van barátnőm, a Zoli is velünk jár szórakozni, és eszében se jár "lecsapni a barátnőm kezéről".
És igen, nekem is fáj, hogy a "családom" ilyen furcsán van beállítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!