A bátyám kitagadott, mert elfogadom a melegeket. Hogy lehet valaki ennyire szűklátókörű?
Nem beszél velem és megszakította velem az összes kapcsolatot, mert én támogatom a melegeket, ő pedig ellenzi. Azt mondta, hogy ilyen embert nem képes elviselni, neki van egy ideológiája, abból nem enged.
Hozzátenném, én nem vagyok meleg, hetero vagyok. Mindenkinek a személyes döntése, hogy kit/mit támogat, jómagam soha nem veszekedtem vele amiatt, mert ő így vélekedik. Az viszont rendkívül fájó érzés, hogy emiatt eldobja a saját testvérét, undorítónak tartom ezt a viselkedést.
Ilyen családtagokkal jobb nem tartani a kapcsolatot,nem veszítettél semmit.
Általában családi összejöveteleken nyomatják is az "igét",mérgezik a légkört.
A kommentszekcióban folyó jelenség indirekt módon meg is válaszolja a kérdést. Ez az ország annyira elmaradott felfogású, - amire büszke is - hogy lassan a nemzeti jelképeink szégyellik magunkat helyettünk. :D Ráadásul sok a buta ember is, mert senkinek nincs meg az általános iskola első osztályos szövegértése egy kivételével. A KÉRDEZŐ NEM AZT KÉRDEZTE, HOGY MIT GONDOLTOK A MELEGEKRŐL, AGYTRÖSZTÖK, HANEM, HOGY MIT GONDOLTOK ARRÓL, HA VALAKI EGY IDEOLÓGIAI EGYET NEM ÉRTÉS MIATT DOBJA A TESTVÉRÉT! Egek... -.-
Annak fényében, hogy te sosem akartad "áttéríteni" a te meggyőződésedre - úgy, hogy ő az, aki a meggyőződésével hátrányos megkülönböztetésben részesít és károkat okoz - , szerintem nyilvánvalóan vele van a baj, és az ő értékrendje a problémás, ha a testvére, a családtagja iránt érzet szeretet simán alárendelődik az intoleranciájának.
Ha nem áll veled szóba akkor engedd el a problémát. Gondolom felnőtt vagy és éled az életed. A vérségi rokoni kapcsolat nem azt jelenti, hogy feltétlenül tartani kell a kapcsolatot egymással.
Nézd a jó oldalát. Eggyel kevesebb ajándékot kell venned karácsonyra.
Szerintem onkabb azért lettél kiragadva mert nem fogadod el hogy másnak más a véleménye hanem a sajátodat szajkozod úton útfélen.
Ha valamiben nem egyezik a véleményetek minek erőltetni azt? Egyikotok sem meleg ha hol értem akkor meg tessék beszélni másról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!