Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A bátyám kitagadott, mert...

A bátyám kitagadott, mert elfogadom a melegeket. Hogy lehet valaki ennyire szűklátókörű?

Figyelt kérdés

Nem beszél velem és megszakította velem az összes kapcsolatot, mert én támogatom a melegeket, ő pedig ellenzi. Azt mondta, hogy ilyen embert nem képes elviselni, neki van egy ideológiája, abból nem enged.

Hozzátenném, én nem vagyok meleg, hetero vagyok. Mindenkinek a személyes döntése, hogy kit/mit támogat, jómagam soha nem veszekedtem vele amiatt, mert ő így vélekedik. Az viszont rendkívül fájó érzés, hogy emiatt eldobja a saját testvérét, undorítónak tartom ezt a viselkedést.

2020. márc. 22. 01:08
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
29%

Én alapban nem értem, hogy mások szexuális identitása vagy szokásaik - ameddig azok nem bűncselekményt valósítanak meg - miért lehet téma másoknál?

És ezt mindkét oldalra értem.

Különösen egy heteró családnál ez miért okoz egymás között konfrontációt?

Mindenkinek joga van a saját véleményéhez, egy valamihez nincs joga, azt másokra erőltetni!

Nálatok Kérdező a családban ez már beteges formát öltött és biztos, hogy valamilyen formában hergeled a bátyádat, különben nem lett volna belőle ekkora cirkusz.

2020. márc. 22. 12:11
 22/34 A kérdező kommentje:
Nem emiatt lett a cirkusz, és ha azt mondom, hogy nem hergeltem, akkor nem tettem azt, hiába feltételezed. A bátyámat hergelni sem kell, ha morcoaan kel fel, akkor arra is kiakad, ha ránézel. A fizikai bántalmazás sem ismeretlen a részéről egyébként, a legkisebb dolgokért is képes megütni.
2020. márc. 22. 14:33
 23/34 anonim ***** válasza:
91%

Egy bolond,erőszakos,buta egyén,akinek nem jut nuna,ezért a melegek a hibásak.

Ó mennyi ilyen van...

2020. márc. 22. 16:32
 24/34 anonim ***** válasza:
97%

Akkor nálatok a legkisebb probléma a melegek.

A bátyád mentálisan beteg, azt kellene kezelni!

2020. márc. 22. 17:23
 25/34 anonim ***** válasza:
17%

En sem szeretem se a melegeket, se a leszbiket.

Sem a csaladban, sem a barati körben nem fogadom el öket. Ismerni ismerek egy-kettöt, szoktam is velük beszelgetni, de ez nekem böven eleg.

Mindenkinek a sajat döntese, hogy mit es mit fogad el.

Es megjegyzem, nyugati orszagban elek mar nagyon regota.

2020. márc. 22. 17:28
 26/34 A kérdező kommentje:

Így van, felőlem bárki gondoljon bárkit. Emiatt viszont megszakítani minden kapcsolatot egy családtaggal maradi és egyáltalán nem helyes viselkedés.

2020. márc. 22. 17:33
 27/34 A kérdező kommentje:
*bármit
2020. márc. 22. 17:33
 28/34 anonim ***** válasza:
96%

"A fizikai bántalmazás sem ismeretlen a részéről egyébként, a legkisebb dolgokért is képes megütni."

Akkor inkább örülj, hogy megszabadultál tőle!

2020. márc. 22. 22:35
 29/34 anonim ***** válasza:
16%

Szerintem sem a meleg téma itt a fő gond, hanem, hogy mentális problémái vannak. Te csak a meleg kérdésre akard kihegyezni ezt az egészet, hogy borzold az idegeket.

Mellesleg én sem tartom normális dolognak egymás neméhez való vonzalmat, nem támogatom a melegházasságot, pláne nem az örökbefogadást, de mégis van meleg jóbarátom. Az elfogadás itt kezdődik, nem ott, hogy mindekinek ugyanaz a véleménye.

2020. márc. 23. 10:13
 30/34 anonim ***** válasza:
96%

A témától függetlenül bárki, aki bármilyen ideológia (legyen az politikai, vallási, társadalmi stb) miatt szembe fordul és megszakítja a kapcsolatot a családjával vagy annak egy tagjával az számomra csak és kizárólag az illetőt és annak fanatizmusát jellemzi. A fanatizmus pedig nem csak szánalmas, de végtelenül veszélyes is, mert ez ágyaz meg a radikalizmusnak aminek egyenes következménye az erőszak (verbális vagy fizikai).

Az ilyen embertől jobb, ha távol tartod magad. Jól példázza a viselkedését, hogy az ideológiáját többre tartja mint a saját testvérét.

2020. márc. 23. 10:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!