A bátyám kitagadott, mert elfogadom a melegeket. Hogy lehet valaki ennyire szűklátókörű?
Nem beszél velem és megszakította velem az összes kapcsolatot, mert én támogatom a melegeket, ő pedig ellenzi. Azt mondta, hogy ilyen embert nem képes elviselni, neki van egy ideológiája, abból nem enged.
Hozzátenném, én nem vagyok meleg, hetero vagyok. Mindenkinek a személyes döntése, hogy kit/mit támogat, jómagam soha nem veszekedtem vele amiatt, mert ő így vélekedik. Az viszont rendkívül fájó érzés, hogy emiatt eldobja a saját testvérét, undorítónak tartom ezt a viselkedést.
Én alapban nem értem, hogy mások szexuális identitása vagy szokásaik - ameddig azok nem bűncselekményt valósítanak meg - miért lehet téma másoknál?
És ezt mindkét oldalra értem.
Különösen egy heteró családnál ez miért okoz egymás között konfrontációt?
Mindenkinek joga van a saját véleményéhez, egy valamihez nincs joga, azt másokra erőltetni!
Nálatok Kérdező a családban ez már beteges formát öltött és biztos, hogy valamilyen formában hergeled a bátyádat, különben nem lett volna belőle ekkora cirkusz.
Egy bolond,erőszakos,buta egyén,akinek nem jut nuna,ezért a melegek a hibásak.
Ó mennyi ilyen van...
Akkor nálatok a legkisebb probléma a melegek.
A bátyád mentálisan beteg, azt kellene kezelni!
En sem szeretem se a melegeket, se a leszbiket.
Sem a csaladban, sem a barati körben nem fogadom el öket. Ismerni ismerek egy-kettöt, szoktam is velük beszelgetni, de ez nekem böven eleg.
Mindenkinek a sajat döntese, hogy mit es mit fogad el.
Es megjegyzem, nyugati orszagban elek mar nagyon regota.
Így van, felőlem bárki gondoljon bárkit. Emiatt viszont megszakítani minden kapcsolatot egy családtaggal maradi és egyáltalán nem helyes viselkedés.
"A fizikai bántalmazás sem ismeretlen a részéről egyébként, a legkisebb dolgokért is képes megütni."
Akkor inkább örülj, hogy megszabadultál tőle!
Szerintem sem a meleg téma itt a fő gond, hanem, hogy mentális problémái vannak. Te csak a meleg kérdésre akard kihegyezni ezt az egészet, hogy borzold az idegeket.
Mellesleg én sem tartom normális dolognak egymás neméhez való vonzalmat, nem támogatom a melegházasságot, pláne nem az örökbefogadást, de mégis van meleg jóbarátom. Az elfogadás itt kezdődik, nem ott, hogy mindekinek ugyanaz a véleménye.
A témától függetlenül bárki, aki bármilyen ideológia (legyen az politikai, vallási, társadalmi stb) miatt szembe fordul és megszakítja a kapcsolatot a családjával vagy annak egy tagjával az számomra csak és kizárólag az illetőt és annak fanatizmusát jellemzi. A fanatizmus pedig nem csak szánalmas, de végtelenül veszélyes is, mert ez ágyaz meg a radikalizmusnak aminek egyenes következménye az erőszak (verbális vagy fizikai).
Az ilyen embertől jobb, ha távol tartod magad. Jól példázza a viselkedését, hogy az ideológiáját többre tartja mint a saját testvérét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!