Ha azt akarja hogy mindent mi fizessünk, mit tegyünk?
lehet félreértek valamit, de
odaköltöztetek a nagynénédhez ketten
- a rezsi felét fizetitek (2/3-ot illene)
- a kaját a nagynéni fizeti és még reklamáltok, hogy nem a legdrágábbat veszi
- lakbért nem fizettek
- fizetitek a takarítószereket
- elköltözni nem tudtok, mert pénzetek nincs rá, de állítólag ti támogatjátok a nagynénit....emellett a nagynéni lányának a támogatását is elvárnátok
- javításokat sem akarjátok fizetni, pedig ti is használjátok a lakást és legalább 1 éve ott laktok ill. maradni akartok még 1 évet minimum
hmmm
11.#, téged is le fog pontozni a kérdező!
Hasonlókat vetettem fel én is.
11-es: egy szóval sem irtam, hogy elvárom hogy a lánya segítsen ki, el sem fogadnék ilyet, de rossz nézni mennyire nemtörődöm az anyjával. Ha itt van kb. 1 hónapban 1x mondogatja hogy ilyen-olyan jól keres, akkor elvihetné az anyját egy dokihoz, de ő le se szarja, a gondait elmondja, meg fényezi magát, majd elmegy. Tudják jól hogy van hitele anyumnak, de őket nem érdekli. Mint irtam, a kisebb javításokat is mi csináltuk, amikor pl jobban keresett anyum, több dolgot csináltunk, de most hogy nem megy úgy, nem értem most miért várja el ugyanazt. Többször próbáltunk velük beszélni, de sajnos nem értik meg, egyik fülükön be, másikon ki.
12: senkit nem pontoztam le.
Miért kéne bármelyik rokont érdekelje, hogy nektek hiteletek van?
Döntsd már el végre, hogy miért is költöztetek össze a nagynénivel?
Mert az egyik mondatodban azt állítod, hogy ti látjátok el, nélkületek éhenhalna, aztán meg kiderül, hogy ingyen laktok ott, ő fizeti a kajátokat, nem fizettek se lakbért, se komolyabb javítási költséget és elköltözni sem tudtok, mert nincs egy vasatok se.
Vagy hazudozol itt, esetleg mártírkodsz vagy halvány fogalmad nincs a valós pénzügyi helyzetetekről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!