Férjemnek van testvére, de nála aljasabb embert nem ismerek. Utálja a férjemet, de a külvilág fele azt hiteti el, hogy szereti. Semmi nem érdekli ami vele van, sosem kérdezte hogy van és a családi házat is magának akarja. Egy szóval van testvére biológiailag, de amúgy nincs! Inkább legyen egyke valaki, mint ilyen testvére aki ennyire utalkodik, hazudozik, kapzsi... Nincs rá szó.
2020. márc. 6. 14:38
12/18 anonim válasza:
Már mi a csudáért lennék teljesen egyedül? Nem is értem.
Családom van, barátaim, nem, nem vagyok egyedül. Amúgy rokonaim is vannak, de velük ugyancsak ritkán találkozom.
2020. márc. 6. 15:15
13/18 anonim válasza:
Százszor jobb, mint tesóval. Nem értem miféle magányról beszélsz, normális esetben az embernek nem a rokonai teszik ki az összes emberi kapcsolatát.
2020. márc. 6. 15:33
14/18 Metionin válasza:
Nekem tetszett. Nem kellett osztozkodni, nem kellett a kistesóra vigyázni, hallgatni a hülyeségeit, megosztani vele azt a kevés helyet is amim volt stb. Igazából engem is a semmire csináltak a szüleim, elég szar lett volna ha plusz egy gyerekkel kellett volna még azt is felezni. Amúgy a környezetemben szinte csak balhé volt a tesók között, később pedig amikor elköltöztek, sokan csak a családi ünnepekkor találkoznak, a szülők halála után pedig már akkor sem. Nem feltétlenül támasz a testvér és nem is feltétlenül marad mindenki egyedül tesó nélkül ha meghalnak a szülei, elvégre a legtöbb embernek addigra van saját családja.
2020. márc. 6. 17:12
15/18 anonim válasza:
Uhh ne sajnáld.
Nekem van testvérem, de olyan mintha nem lenne.
Csúnya dolgokat tett, kihasználta, tönkretette a szüleimet. Velem is próbálkozott, de én leszereltem.
Már az is be lett lengetve, hogyha ők nem lesznek, nekem kell majd eltartani az úrfit. Persze mindez a testvérei szeretet jegyében, nekem erre hivatkozva kéne eltűrnöm. Hát inkább lennék egyedül.
Az egyke barátnőm sokkal kiegyensúlyozottabb.
Nagyon kevés igazán jó, őszinte testvérkapcsolatot látok.
2020. márc. 6. 17:24
16/18 anonim válasza:
Gyerek koromban akartam egy öcsit, de lehet, jobban jártam egykeként.
Amúgy se kellett tesó, ahhoz, hogy állandóan hasonlítgassanak máshoz és ez saját tesóval csak szarabb lett volna.
2020. márc. 9. 13:33
17/18 anonim válasza:
Milyen tesóval felnőni?
Sose értettem, hogy bírjátok ki azt, hogy egy másik gyerekkel éltek egy házban. Pláne ha kisebb is. :D
2020. márc. 11. 14:17
18/18 A kérdező kommentje:
Jah amugy én is egyke vagyok csak még gyerek és ezért érdekelt hogy milyen igy felnőttként
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!