Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Milyen tesó nélkül felnőni?

Milyen tesó nélkül felnőni?

Figyelt kérdés
Úgy értem , hogy nem nehéz így az életben? Mert amiutan elmennek a szulok...teljesen egyedul vagy.

2020. márc. 6. 10:42
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Aki igy nőtt fel az nyilván megszokta

Sokkal rosszabb az ha van tesód, de valamiért nem tartjátok a kapcsolatot

2020. márc. 6. 10:48
 2/18 anonim ***** válasza:
93%
Nem nehéz. Miért is lennék egyedül? Vannak barátaim, haverjaim, ismerőseim, párkapcsolatom, messze állok a magánytól. Milliószor többre értékelem azokat az embereket, akiket én választottam az életembe, nincs egyetlen olyan rokonom se, akivel tartanám a kapcsolatot és ez így is marad.
2020. márc. 6. 11:05
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem nehéz. Vannak unokatesóim, barátaim. Nem éreztem soha hátrányát, hogy nincs tesóm.
2020. márc. 6. 11:07
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Optimális esetben nincs teljesen egyedül, van saját családja, gyereke, és ja, barátai.

Amúgy gyerekként még 2 egykeként felnőni, az is vacak, akkora a korkülönbség köztünk, hogy évekig nem volt közös témánk. Most se könnyű, az én gyerekeim kamaszodnak, ő meg házasodik még csak...

2020. márc. 6. 11:10
 5/18 anonim ***** válasza:
95%
Mire felnőttünk mindketten a tesómmal, annyira elidegedtünk egymástól, hogy számomra olyan, mintha nem is létezne.
2020. márc. 6. 11:34
 6/18 anonim ***** válasza:
89%
Szuper, nekem soha nem hiányzott. Férjemnek voltak testvérei, nem tartották a kapcsolatot, teljesen idegenek voltak egymásnak. Soha nem éreztem magam egyedül, volt férjem, barátaim.
2020. márc. 6. 11:56
 7/18 anonim ***** válasza:
94%
Ellentmondásos a dolog. Én alig tartom a kapcsolatot az öcsémmel, nagyon eltérő a személyiségünk és a szüleink sem nagyon tudtak mit kezdeni ezzel, talán emiatt is voltak gondjaik a "támogatást" illetően. A fiam egyke (47 éves) és nehezen tudja elképzelni, hogy miként jött volna ki egy testvérrel.
2020. márc. 6. 11:57
 8/18 anonim ***** válasza:
94%
Én egy időben az egyke unokatesómmal többet találkoztam, mint a tesómmal. Szóval egyáltalán nem szükségszerű egyedül maradni attól még, hogy nincs testvéred. Másrészt pedig sajnos a testvérek viszonya sem feltétlen jó.
2020. márc. 6. 12:48
 9/18 anonim ***** válasza:
0%

Néha baromi unalmas volt, plusz magam védtem meg az iskolában mindíg!

Pedig egyszer hazafelé még a patakba is bedobtak hárman egy hídról, az egyik gyerek meg a bátyjai akit megvertem, mert csesztetett..

2020. márc. 6. 13:15
 10/18 anonim válasza:
91%
Igazából nem volt rossz, nekem pl ott voltak a szüleim és a barátaim. Kicsit talán többet unatkoztam így is és kicsit nehezebben barátkozok, szükségem van néha magányra...de cserébe mindenem megvolt :) Én ennek a számlájára írom, hogy kicsit zárkózottabb és antiszociálisabb vagyok, bár ennek előnyét is látom: Soha nem sírtam egy lány után sem, mert úgyis mindig jön új, addig meg teljesen jól elvagyok egyedül :) Picit önzőbb is lettem talán, de legalább élvezem az életet és nem sajnálom magamtól a jót :) Teljesen egyedül meg soha nem leszel..már ha nem vagy teljesen reménytelen, annyi, hogy a barátok és barátnők lesznek a családod...és szerencsére ők is pótolhatók :D
2020. márc. 6. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!