Nektek milyen volt apa nélkül felnőni?
Az én apám 4 éves koroban hagyott itt minket,öngyilkos lett...volt előttem apakép, igaz nem állandó, de nem lettem komplexusos, sőt semmilyen más bajom nem volt.
Lehet hogy azért mert ahhoz túl kevés időt töltöttem el vele nem tudom.Már nem is nagyon emlékszem rá, csak az arcára.
Igaz én is előbb megtalálom a hangot a férfiakkal, fiúkkal, de inkább haveri szinten.
(A párom 2,5 évvel idősebb nálam.)
7 évesen láttam utoljára, bár addig se volt nagy szerepe az életemben. El kellett menekülni tőle, mert agresszív volt.
Szerintem ez az egész belém ültetett egy intimitástól való rettegést. Pár évvel idősebb vagyok nálad, még nem volt kapcsolatom, és szerintem nem is lesz. Barátként ugyanolyan jól kijövök mindkét nemmel, a legjobb barátom is fiú, de párkapcsolat céljából nem tudok férfira nézni, mert félek, hogy anyám sorsára jutok.
Engem is a nagymamám
nevelt föl,csak én 3 éves koromban kerültem hozzá. Nekem sajnos a mai napig hiányzik egy ,,normális'' család: apa,anya,gyerek de már mindegy. Hálás vagyok a nagymamámnak és a nagypapámnak,mert nélkülük most sehol nem lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!