Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A húgom uralma alatt?

A húgom uralma alatt?

Figyelt kérdés

A most 13 éves húgom, úgymont terrorban tartja a családot. Engem már 9 éve az egész családomat 7 éve egyre jobban.

Nem lehet hozzá szólni,mert már mivannal válaszol elég b*nkon köpp hozzánk minden ilyet. Ő persze hozzánk szólhat,de mi nem. Mindenkit, főként engem néz le a legjobban; tiszta r*bos. Piszkafa, ma rajtam 10 percig röhögőt mert kicsit nagy a hasam. Már magassabb nálam ezért is lenézhet. Jóval inteligensebb vagyok az egész családommnál. De ha h*ly*lök az öcsém magassabban rendűnek tarja magát,pedig háát. Azt hiszi ha már valamit csinál/hall akkor már prófi mindent tud, pedig tényleg nagyon d*gener*lt. Nem ezért,de semmit nem tud magátol,nem is fogja fel nagyon a dolgokat.

Az anyám már nem mer szólni neki: megkérdezte mit nem csinál jól : az volt a válasza, hogy egyszerűen nem való anyának pedig a éjjel-nappal dolgozik mindnet meg tesz amit tud,de ő lenézi mert nem inteligens. De a húgom annak tartja magát.

Az apám ha szól: neki megy, ordibál az utcán/iskolában elhordja az egész családot úgy ahogy ő látja.

Az kisebbik öcsém miadta elkezdet dadogni. Én is,de én nem miadta kezdtem de lehet miadta nem múlik 9 éve.

Jobb lenne,ha nem tartanám vele a kapcsolatot, beszélő vinyoban sem? Nem lehet bírni amit nap mint nap csinál.

Nem lehet beszélni vele,ezt ne is írjátok. Pszichológushoz is küldték,de azt azért mert h*lye.

Válasz,aki tud valamit?

2020. febr. 6. 19:34
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Én is így vagyok vele,hogy a szülők.

16 lány.

2020. febr. 6. 21:32
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok verés párti, de már korábban elkélt volna egy jól irányzott nyakleves a húgodnak, és akkor nem lenne ekkora a baj.

Egyáltalán nem tűnsz intelligensnek, sértettnek igen, nyilván nem vagy bunkó sem, de az még nem tesz intelligenssé. Gondolom te már közelítesz a 18-hoz, szedd a sátrofád és menj kollégiumba, aztán meg költözz el ha vége a sulinak. Nem fog változni a családod.

2020. febr. 7. 00:28
 13/19 A kérdező kommentje:

Nem vagyok intelligens,de a családomkhoz képst igen. Semmit nem tudnak elintézni, magukól megoldani.

Kollégiumot én is mondtam,azzal a kifogással,hogy messze van a suli,de nem.

2020. febr. 7. 07:01
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Te tudod Kedves Kérdező! Ha neked így is jó...

Egyébként ebben az esetben TÉNYLEG a nevelési tanácsadó segíthet a legtöbbet. (Esetleg gyámhivatal...?!)

Legjobb lenne odáig eljutni - bár szerintem ez kitérőkkel talán fog sikerülni - hogy SZENTMISÉRE JÁRJON MAGÁTÓL, és egy templomi közösségbe illeszkedjen be valahogyan.

De először MÉGISCSAK a nevelési tanácsadó: a durva agresszió erős önértékelési válságot takar...

2020. febr. 7. 08:24
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Azt írom le én mi csinálnék:

Ha legközelebb b@$ztat, úgy erverem, hogy egy darabig a földön marad. Akkor majd talán meglássa, hogy jobb kussolni. Sima kis testvéri verekedés. Mivel idősebb vagy nála és lány, így mégjobban ajánlom. A magasság nem számít.

A dadogásod akkor fog elmúlni, ha nyugott környezetbe kerülsz, s valamilyen formában kiadod magadból a frusztrációt. Én is dadogtam (néha még most is). Nagy áttörés 8.-9. közti nyáron volt. Semmi házi se volt. Felváltva jártam a mezőre (falusi vagyok), s videójátékoztam. Az volt a legnyugisabb nyaram.

egy heten belül 19 / L :)

2020. febr. 8. 13:36
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok.

Még annyit hozzátennék, hogy az első testvéri verekedéstől (elveréstől) ne várj csodát. Akik olyan szinten vannak, hogy a szép szóból nem értenek, azok azt is későre fogják fel, hogy jobb békén hagyni a másikat, mint kék-lila lenni.

9.-ben az egyik osztálytársam fogdosta a fenekem. Amit én mindig térden / oldalba rúgással háláltam meg. Csak 11.-ben hagyta abba...

2020. febr. 8. 13:43
 17/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2020. febr. 9. 07:47
 18/19 A kérdező kommentje:
Csakhogy a 2 öcsém is ugyanezt csinálja csak ők intenzivebbek ebben és ők kapnak verést. Nem használ náluk már az sem
2020. febr. 9. 08:08
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Menekülj innen! Nincsen nagyszülő, keresztszülő vagy bárki akinél ellakhatsz az iskola végéig?
2020. febr. 13. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!