A húgom uralma alatt?
A most 13 éves húgom, úgymont terrorban tartja a családot. Engem már 9 éve az egész családomat 7 éve egyre jobban.
Nem lehet hozzá szólni,mert már mivannal válaszol elég b*nkon köpp hozzánk minden ilyet. Ő persze hozzánk szólhat,de mi nem. Mindenkit, főként engem néz le a legjobban; tiszta r*bos. Piszkafa, ma rajtam 10 percig röhögőt mert kicsit nagy a hasam. Már magassabb nálam ezért is lenézhet. Jóval inteligensebb vagyok az egész családommnál. De ha h*ly*lök az öcsém magassabban rendűnek tarja magát,pedig háát. Azt hiszi ha már valamit csinál/hall akkor már prófi mindent tud, pedig tényleg nagyon d*gener*lt. Nem ezért,de semmit nem tud magátol,nem is fogja fel nagyon a dolgokat.
Az anyám már nem mer szólni neki: megkérdezte mit nem csinál jól : az volt a válasza, hogy egyszerűen nem való anyának pedig a éjjel-nappal dolgozik mindnet meg tesz amit tud,de ő lenézi mert nem inteligens. De a húgom annak tartja magát.
Az apám ha szól: neki megy, ordibál az utcán/iskolában elhordja az egész családot úgy ahogy ő látja.
Az kisebbik öcsém miadta elkezdet dadogni. Én is,de én nem miadta kezdtem de lehet miadta nem múlik 9 éve.
Jobb lenne,ha nem tartanám vele a kapcsolatot, beszélő vinyoban sem? Nem lehet bírni amit nap mint nap csinál.
Nem lehet beszélni vele,ezt ne is írjátok. Pszichológushoz is küldték,de azt azért mert h*lye.
Válasz,aki tud valamit?
A családodnak és neked kellene a sarkatokra állni és leönteni a hugit legközelebb egy lavór hideg vízzel, ha köpködni kezd.
Azért csinálja, mert megteheti, mert megengeditek neki.
Javítóintézetbe vagy nevelési tanácsadóba vele!
Én ha ilyet mondana nekem, hogy nem való vagyok anyának, akkor közölném vele, hogy ilyen rossz gyerek meg nem is érdemli meg, hogy az anyja legyek és 9 évnyi terrort sem megvárva úgy beba..nám őt egy intézetbe, mint a sicc! Aztán majd meglátjuk, hogy ott mekkora lenne a szája...!
Nagyon csodálkozok, hogy mindenki tönkre megy a hugi miatt, de az nem baj, MIÉRT HAGYJÁTOK?! És miért hagytátok idáig fajulni a dolgokat?!
Az anyám egyik gyereket esem nevelte meg. 4 en. Vagyunk. 3 an ebből röviden túl nagy egoista.
Az apám sincs itthon én meg ma beszóltam, nem szólt vissza,de lenézet.
Mondták,hogy be adják intézetbe,de csak mondják.
"Mondták,hogy be adják intézetbe,de csak mondják."
Hát akkor így jó nekik és tényleg nem törődnek a többi gyerekkel (sem).
Sajnálatos.
"Nem érdemes rá szólni."
Ne is állj szóba vele, nézd levegőnek vagy ha nagyon terrorizál, mondtam: öntsd szembe hideg vízzel, hátha meglepődik!
13 éves gyerek hogy képes egy egész családot terrorban tartani? Úgy, hogy nem kapott két iszonyatosan nagy pofont jókor - és hagyjanak már békén a rohadtul liberálisok, jó? Van, amikor nagyon is megérdemli BÁRKI azt a jókor leosztott nyaklevest, mert megdolgozott érte.
És nem, ez még nem bántalmazás (az egészen más).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!