Ezért most rossz testvér vagyok?
A te autód, ha szükséged van rá neked is akkor emiatt ne legyen bűntudatod. Max vidd el reggel őt is munkába/suliba ha azért kell neki.
De ha nem tudod elvinni akkor sem kell bűntudatod legyen, alapból nem is tudom hogy gondolta hogy oda adod amikor te is azzal jársz és neked is az az 1 autó van (gondolom)
Nyilván rosszul esik neki, mindenkinek rosszul esik, ha eltervez valamit, hogy minden szuper lesz, és nem jön össze akármiért. :) Ez nem ellened szól, akármit is hallottál a hangjában, csak úgy általánosságban a helyzetnek, hogy "a francba most kereshetek más megoldást, pedig olyan jó és egyszerű lett volna".
Szóval ne érezd rosszul magad egy percig sem, nem vagy rossz testvér és a tesód sem fogja ezt gondolni.
Ismerős a szituáció. Az élet furcsaságaihoz az is hozzátartozik, hogy amikor 1-2 évvel később egy rövidebb ny-európai tettem meg, akkor közben a szóbanforgó Dacia személykocsinak valami fogaskerék problémája támadt a sebességváltójában (talán a 120 km/ó sebesség mellett). Mi lett volna, ha ugyanez az öcsémék utazása alatt következik be ?
Ez egyébként hajaz arra a nyomdafestéket nem tűrő szavakat alkalmazó viccre, amelyben a szomszéd kölcsön akarja kérni az ásót és pár szavas visszautasító okfejtés végén az ásó tulajdonosa kimondja, hogy egyébként meg menj a .....ba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!