Nagyon bűntudatom van, rossz testvér vagyok?
Mindig is elitéltem azt aki rámászott más pasijára, vagy elszerette tőle vagy hasonló. Most azonban velem történt meg.
Beleszerettem a nővérem pasijába.
Abban a pillanatban, ahogy betette a lábát a házunkba. Magas, izmos, sportos, gödröcskés mosollyal, szóval tipikusan az esetem. Még levegőt is elfelejtettem először venni mikor meg láttam. Most már fél éve vannak együtt a tesómmal szóval sokszor megfordul nálunk, én pedig azt érzem halálosan szerelmes vagyok belé,és nem bírom levetkőzni. Emiatt pedig bűntudatom van.
Próbáltam hogy mindig elmentem itthonról ha ő itt volt, de sokszor alszik itt és éjszakára mégsem mehetek el máshova. Nem tudja sem ő se a tesóm mit érzek és nem is tervezem elmondani nekik de hogy felejtsem el? Próbálkoztam már ismerkedni másokkal, volt is ez meg az köztünk, de akkor is csak az ő arca volt előttem, amikor mással csókolóztam és tudom hogy ez nagyon de nagyon nem helyes. Mit csináljak? :(
Egyetértek #5-tel.
Az, hogy tetszik neked, az nem a te hibád. Viszont ha megpróbálod lenyúlni, az gonosz és aljas.
1. 5-ös
2. Szerelmes? Mit tett ez a pasi érted, hogy beleszeress te lány? :D
3. Kell neked egy barát, meg néhány csalódás (nyugi ez mind tök természetes).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!