A 15 éves húgom rá van függve a rockzenére. Mit csináljunk vele?
Szerintem nem normális, hogy ilyeneket hallgat. A kedvenc zenekara valami áriá vagy mi. Alig beszél velünk, csak hallgatja azt a hülyeséget. Annyira nem illik hozzá ez. Ha valaki a környezetéből megtudja, mindig elképed. Mert olyan tipikus "jógyerek"-nek tűnik közben...
Miért csinálja ezt és mit lehet tenni?
19L
Lányként mindig is érdekelt a sport. Tiniként elkezdett vonzani a küzdősport és elkezdtem mma-zni. A családom folyamatosan azzal csesztetett, hogy "nem nőies" és folyamatosan beleszóltak, hogy nem fogok tetszeni a fiúknak szétvert arccal, más lányok meg nem akarnak majd barátkozni velem. Egy amúgy alacsony, lányos lány vagyok, hamarabb gondolna valaki plázacicának, aki max feneket keményíteni jár kondiba. Vannak barátaim és kapcsolatom is. ;)
A húgod had hallgassa csak a rockot. Legyen ez a legnagyobb problémád vele, hogy olyan zenét hallgat, ami neked nem tetszik. Ugyanúgy jó gyerek lesz, ha rockot hallgat, és akkor is, ha operát. Ha meg rosszalkodik, nem a zenei ízlése lesz az oka. A legirritálóbb dolog a világon, amikor valakinek a környezetében lévő emberek (főleg a családja és főleg ilyen semmilyen dologban) akarják megszabni, hogy milyen legyen, csak azért, mert nekik úgy jobban tetszik. A leggázabb ilyen szintű családi vitám akkor volt, amikor a nagymamám belém kötött, hogy méz helyett miért cukorral édesítem a teámat. (Azért, mert NEKEM úgy jobban ízlik. :P)
23N
Mi az hogy "Ha valaki a környezetéből megtudja, mindig elképed. Mert olyan tipikus "jógyerek"-nek tűnik közben...
Miért csinálja ezt és mit lehet tenni?"
Attól mert valaki rock zenét hallgat még nem rossz ember... Nem kell vele semmit tenni, hallgassa ha az tetszik neki. Valószínű azért érzitek úgy hogy nem illik hozzá, mert ti 15 évig ráhúztatok egy jellemet és most jött rá hogy ő nem ilyen és keresi azt ami hozzá közel áll... Én nem tudom mi ez a hülyeség, hogy aki rock zenét hallgat az biztos elmebeteg. Nekem van egy kisfiam, teljesen normális család vagyunk, pedig sokat hallgatunk Foo Foghters-t, Sklipnot-ot, Rammsteint... Azért mert az tetszik, de ha később a gyerek nem azt akarja majd hallgatni nem fogom elpicsázni hogy miért nem azt hallgatja ami nekem tetszik, vagy amit a család többi tagja hallgat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!