A 15 éves húgom rá van függve a rockzenére. Mit csináljunk vele?
Szerintem nem normális, hogy ilyeneket hallgat. A kedvenc zenekara valami áriá vagy mi. Alig beszél velünk, csak hallgatja azt a hülyeséget. Annyira nem illik hozzá ez. Ha valaki a környezetéből megtudja, mindig elképed. Mert olyan tipikus "jógyerek"-nek tűnik közben...
Miért csinálja ezt és mit lehet tenni?
19L
"Alig beszél velünk, csak hallgatja azt a hülyeséget."
Jól teszi. Ha nekem lenne ilyen utálatos nővérem, én sem beszélgetnék vele!
33/N
Ez a más az izlése, mit kezdjek vele dolog gáz.
Miért kéne bármit is kezdeni vele?
Annyira nem illik hozzá?
Ha ezt szeretné épp halgatni épp ez illik most hozzá.
A jógyerekség és a rockzene élvezete nem kizáró ok.
Ha úgy tekintetek a zenei izlésére, amit szeret, hogy az számotokra rossz dolog, ti fogjátok rákényszeríteni őt, hogy elszigetelődjön tőletek.
Én imádom ezt a zenekart, közben meg teljesen normális embernek tartom magam. Nem értem mi a probléma. Én nagyjából 14 lehettem amikor rájuk találtam. Akkor az unokatesómnak kb. pont olyan reakciója volt, mint a kérdezőnek. Ugyanilyen stílusban... megjegyzem 23 éves volt.
Off: Ha valakit érdekelne itt van néhány szám tőlük amit nagyon szeretek:
,,Mit csináljunk vele?" - Semmit. Te mit hallgatsz? K-popot vagy mit? Inkább veled mit csináljunk?
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!