A 15 éves húgom rá van függve a rockzenére. Mit csináljunk vele?
Szerintem nem normális, hogy ilyeneket hallgat. A kedvenc zenekara valami áriá vagy mi. Alig beszél velünk, csak hallgatja azt a hülyeséget. Annyira nem illik hozzá ez. Ha valaki a környezetéből megtudja, mindig elképed. Mert olyan tipikus "jógyerek"-nek tűnik közben...
Miért csinálja ezt és mit lehet tenni?
19L
Mondjuk ez az Arija nevű banda elég gyenge eresztés. de ezer és ezer olyan rockzene ezen a stíluson belül ami kifejezetten jó!!
Úgyhogy a 15éves huginak csak így tovább, esetleg küldd hozzánk, mutatunk neki még jó zenéket!
Csavarhátok maxra a hangerőt, és pogózzatok együtt a szobában!
🤘 ROCK AND ROLL, BÉBI! 🤘
Kedves 52. Tökéletesen jól értelmeztem, amúgy szóltam már hozzá korábban is. De, egyrészt töknormális dolog hogy egy tini nem beszél a szüleivel annyit mint azt ők szeretnék mert lázadó korszak, ad kettő, ha a család ezzel baxogatja hogy "ne hallgasd ezt a hülyeséget" az ezt csak pluszban fel fogja erősíteni. max azzal tudnák megnyitni ha lazán kezelnék TÁMOGATVA őt. De amig ilyen szintű bigottsággal állnak hozzá hogy a rock az az ördög találmánya akkor ez nem nagyon fog javulni.
Anyám anno simán hazahozta nekem a Megadeth kazettát,és jééé nem nőttek szarvaim, és nem lettem drogos hülyegyerek. :D
A rock nem egy ördögtől való gyerek, és attól még lehet valaki "jógyerek" mert rockot hallgat. Azonkívül még lehetnek barátai, mégha nem is tudsz róluk. Plusz egy 15 éves lányon ne csodálkozz, hogy nem beszél a annyit a szüleivel/nővérével, hiszen most szeretne elszakadni valamennyire. Emellett most fejlődik a jelleme, akkor ugyan Te honnan tudhatnád, mi illik hozzá és mi nem? Majd ő eldönti, milyen stílust szeretne követni a zene és más dolgok téren. Azt sem értem miért kell elképedni azon, mert rockot hallgat...
Ahogyan láttam még azt is írtad, hogy 4,2-es a félévi átlaga. Az szerintem kifejezetten jó, tehát nincs rá rossz hatással a zene.
Szerintem hagyd békén, hidd el mindenkinek jobb lesz úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!