Mit csináljunk a 9 éves öcsémmel?
ha unod a veszekedést, jöhet a verekedés
neked jól esik, és neki is jellemfejlesztő hatású
játszunk szilvást?
ütlek lilulsz!
Mikor én voltam ennyi idős nekem a bátyám volt az istencsászár. Szerinted ki tanított meg parittyázni meg kővel célozni? :D Meg gyíkot fogni, halászni, verekedni? Meg ki magyarázta azt, hogy hogyan is működik a Nap meg a csillagok micsodák? Pláne lány vagyok, sokszor idegesítette őt is ha kényeskedtem vagy hasonló, de így is annyi mindent tudtok ti is csinálni.
Ne arra koncentrálj, hogy mi idegesít benne. Legyél türelmesebb
Semmit ha csak ölitek egymást. én sem foglalkoztam a 9 évvel fiatalabb tesommal, nagy korkülönbség, nem volt semmi közös bennünk.
Néha társasoztunk, de ennyi, felnöttként sem tartjuk a kapcsolatot, max szülinapra egy sms.
8 éves, honnan tudja, hogy mi érdekli valójában...
Sehonnan!
Találj ki programokat amiket te szeretsz és neki sem lehet rossz.
Tesóm 9 évvel idősebb nálam, gyerekkoromban sokszor mentünk tollasozni, kutyát sétáltatni stb.
Meg nagyon sokat veszekedtünk is, erre vannak a testvérek. Főleg hogy benned tombolnak a hormonok, már kéne neked egy barát(írásod alapján lánynak tűnsz), suli miatt stresszes vagy stb.
Idővel meg fogja érteni és meg fog bocsátani, annyi a lényeg hogy legyen pár jó emlék is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!