Van itt olyan, aki odavan a testvéréért, az mégis le sem tojja a fejét, sosem veszi fel a kapcsolatot ővele?
Tippek?
Ötletek??
Nem. Mint minden jó kapcsolat, a testvéri kapcsolat is kétoldalú. Ha a testvér/barát stb. nem reagál, akkor nálam a szeretet kialszik. Különben csak egyoldalú kihasználás és pedáloztatás lenne az egész. És azért pedálozzak egy tetsvérnek, mert ugyanabból az alomból való, ahonnan én?
Csakhogy egészen mássá nevelődünk - mi mind. Különönsen, ha igen nagy az eredeti különbség is.
Egykeként ez számomra felfoghatatlan :(
Mennyire kell már ehhez pszichopatának lenni?
Az ilyen emberek hozták össze a világháborúkat is.
4es
Az sokkal betegebb, ha valaki ragaszkodik egy olyan emberhez, aki le se szarja, mint az, ha valaki nem szereti a testvérét vagy bármiféle rokont, csak azért, mert rokon.
Na, azért ennek is két oldala van sokszor.
Testvérem is közeledne most már, de jól belémrugdosott, amikor a padlón voltam.
Kiröhögött, pofákat vágott, amikor sírtam. Nagyon magányos voltam, és soha nem hívott el sehova, ha én akartam beszélgetni, lepattintott.
Most már jól vagyok, közeledne.
MOST???
Hol volt a bajban?
Tényleg nagy baj volt.
Most meg jó lennék?
Na, nem. Ezt nem!
tipikus proli dolog nem szeretni a testvért, meg senkit.
a prolik még a gyereküket is kidobják, ha az 18 éves lesz.
a prolik ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!