Mit csináljak, ha a bátyám nem hajlandó kifizetni a sportfogadáson nyert pénzem?
Most nyertél volna 5000-ből 18 at, a statisztika alapján valószínűleg következő 3 szelvényet 3x5000 minusz lenne, ha így nézzük a bátyád nyert neked 2.000 Ft-ot.
Én szerintem okos ember a bátyád. Én megcsinálnám simán azt, hogy elkérem a pénzt, és ha nyer kifizetem, sőt bármikor belemegyek ilyenbe veled, le is papírozhatjuk, csak akkor nem a Zrt.-nek tejelnél hanem nekem. Én pont ilyen embereket keresek :D
Több mint 10 éve fogadok, nekem ebben nem lehet újat mutatni.
A függőségről annyit, hogy én is 17 évesen kezdtem, 27 évesen volt, hogy pár nap alatt 800.000 Forintot buktam (és nem elírás nyolc száz ezer) Bár visszamennék az időben és sose játszanék.
Annyiban csinálta rosszul a bátyád, hogy ha nyertél volna ki kéne hogy fizesse, de én simán eltenném így, volt hogy én is gondoltam így tesómnak megcsinálom, ilyen 500 Ft os tét volt, mondom az meg olyan kicsi, hogy nem számít had menjen el. De amúgy egy hülye játék ez az egész. Ellened vannak az oddsok, a csapatok bohócok. A Salzburg is bekaphatja 5-6 gólos meccseket játszanak, erre leszopatnak egy 0-0 -lal. Én 17 évesen inkább kitanulnék valami jól fizető szakmát hiába nem érdekel. Úgy is annyi időt szúrtam már el ezzel, hogy már csak azért is csinálom mert túl sokkal vagyok benne. Volt hogy végigdolgoztam egy nyarat dinnyében és feltettem az összes pénzt valami béna Európa Liga meccsekre és egyen ment el egy osztrák csapat nem vert meg egy olyan asszem moldáv csapatot ami olyan lehetett hogy mi a megye3 as csapattal szétszopattuk volna őket. Na az a dráma nem sz*ros 13 ezer forint... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!