Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit csináljak, ha a bátyám...

Mit csináljak, ha a bátyám nem hajlandó kifizetni a sportfogadáson nyert pénzem?

Figyelt kérdés
Mivel még csak 17éves vagyok, megkértem a testvérem, hogy fogadjon egy meccsre 5ezer forintért, amiből 18ezret nyertem. A fogadásra szánt pénzt odaadtam, de ő nem tette meg, mert azt gondolta, hogy úgysem fogok nyerni, és akkor megtarthatja az 5ezret. Az 5ezer forintot visszaadta, csak a nyereményt nem fizeti ki, és aztmondja, hogyha követelőzöm akkor elárulja a szüleiknek, hogy szerencsejátékfüggő vagyok.

2020. jan. 10. 23:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%
Így jár aki nem a tippmixprón játszik.
2020. jan. 11. 08:43
 12/21 anonim ***** válasza:
12%

Nem vagy még 18 miről beszélünk? 1. Te szegnel torvenyt, ha jatszanal. 2. Torvenyt szegne a fogadoirodas, ha teged kiszolgalna. 3. Hogy ezt kijatszd a batyad kerted meg. 4. Batyad a "feltett" (miert irod nem tette fel???) penzeddel reszt vett a korod kijatszasaban...de vegul is becsulettel visszaadta azt az osszeget.

5. Hivatalosan te nem jatszhatsz igy nyeremenyed se lehet.

6. Ha majd betoltod a 18-at, akkor menj es intezd szemelyesen a fogadasaidat es akkor senki nem vag majd at.

7. Ettol fuggetlenul a batyad is suttyo.

2020. jan. 11. 08:48
 13/21 anonim ***** válasza:
65%
Te mnej oda a szüleidhez, mondd el, hogy mi történt és a szüleid rendezzék a számlát. Ne hagyd, hogy a bátyád áldozatot csináljon belőled.
2020. jan. 11. 09:04
 14/21 anonim ***** válasza:
24%
Sajnálom, hogy ilyen suttyó a bátyád, legalább már tudod, hogy pénzügyek terén nem szabad bízni benne.
2020. jan. 11. 09:05
 15/21 anonim ***** válasza:
43%
De ha nem tette meg, hogy nyertél?
2020. jan. 11. 09:18
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Nyert volna előző! Nyilván úgy alakultak a meccsek ahogy ő gondolta előre. Ez nem egy nagy rejtély. De amúgy ilyen szart el se kellene kezdened játszani, mert aztán nem bírsz leallni. Hidd el annyi fuggot láttam már akik ettől várták a megváltást, közben meg sokkal jobban járt volna ha azt a pénzt amit erre kidob inkább félre rakja. Én batyad helyében elmondanam hogy még 18 se vagy és már szerencsejatekoznal. Sőt gondolom nem véletlenül mondta azt hogy függő vagy.
2020. jan. 11. 11:35
 17/21 A kérdező kommentje:
Nemhiszem, hogy függő lennék. Érzelem mentesen játszok, igazából az eredmények sem érdekelnek, csak értéket próbálok keresni egy-egy oddsban. 8 hónapja játszom, ezidő alatt 198 meccsre fogadtam, és 41%os találati arány mellett 8% ROI-t értem el.
2020. jan. 11. 17:44
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Mindegyik függő úgy gondolja hogy ő nem függő.
2020. jan. 11. 17:58
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Már függő vagy, és jó korán is kezdted, gratulálok.
2020. jan. 12. 08:00
 20/21 anonim válasza:
Énis ilyen idős koromban kezdtem talán még picit korábban is, volt egy lottozó shol kiszolgáltak volt ahol nem... 500ft-al kezdtem emlékszem de utólag belegondolva abba hogy mennyi időmet és ideget megevett a játék sokszor a mai napig is, úgy vagyok vele ha visszamehetnék az időben soha nem kezdtem volna el. Veled mi lesz ha már most 5 ezer ft-os téttel játszol/játszanál?
2020. jan. 13. 09:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!