Mit csináljak, ha a bátyám nem hajlandó kifizetni a sportfogadáson nyert pénzem?
Figyelt kérdés
Mivel még csak 17éves vagyok, megkértem a testvérem, hogy fogadjon egy meccsre 5ezer forintért, amiből 18ezret nyertem. A fogadásra szánt pénzt odaadtam, de ő nem tette meg, mert azt gondolta, hogy úgysem fogok nyerni, és akkor megtarthatja az 5ezret. Az 5ezer forintot visszaadta, csak a nyereményt nem fizeti ki, és aztmondja, hogyha követelőzöm akkor elárulja a szüleiknek, hogy szerencsejátékfüggő vagyok.2020. jan. 10. 23:02
11/21 anonim válasza:
Így jár aki nem a tippmixprón játszik.
12/21 anonim válasza:
Nem vagy még 18 miről beszélünk? 1. Te szegnel torvenyt, ha jatszanal. 2. Torvenyt szegne a fogadoirodas, ha teged kiszolgalna. 3. Hogy ezt kijatszd a batyad kerted meg. 4. Batyad a "feltett" (miert irod nem tette fel???) penzeddel reszt vett a korod kijatszasaban...de vegul is becsulettel visszaadta azt az osszeget.
5. Hivatalosan te nem jatszhatsz igy nyeremenyed se lehet.
6. Ha majd betoltod a 18-at, akkor menj es intezd szemelyesen a fogadasaidat es akkor senki nem vag majd at.
7. Ettol fuggetlenul a batyad is suttyo.
13/21 anonim válasza:
Te mnej oda a szüleidhez, mondd el, hogy mi történt és a szüleid rendezzék a számlát. Ne hagyd, hogy a bátyád áldozatot csináljon belőled.
14/21 anonim válasza:
Sajnálom, hogy ilyen suttyó a bátyád, legalább már tudod, hogy pénzügyek terén nem szabad bízni benne.
15/21 anonim válasza:
De ha nem tette meg, hogy nyertél?
16/21 anonim válasza:
Nyert volna előző! Nyilván úgy alakultak a meccsek ahogy ő gondolta előre. Ez nem egy nagy rejtély. De amúgy ilyen szart el se kellene kezdened játszani, mert aztán nem bírsz leallni. Hidd el annyi fuggot láttam már akik ettől várták a megváltást, közben meg sokkal jobban járt volna ha azt a pénzt amit erre kidob inkább félre rakja. Én batyad helyében elmondanam hogy még 18 se vagy és már szerencsejatekoznal. Sőt gondolom nem véletlenül mondta azt hogy függő vagy.
17/21 A kérdező kommentje:
Nemhiszem, hogy függő lennék. Érzelem mentesen játszok, igazából az eredmények sem érdekelnek, csak értéket próbálok keresni egy-egy oddsban. 8 hónapja játszom, ezidő alatt 198 meccsre fogadtam, és 41%os találati arány mellett 8% ROI-t értem el.
2020. jan. 11. 17:44
18/21 anonim válasza:
Mindegyik függő úgy gondolja hogy ő nem függő.
19/21 anonim válasza:
Már függő vagy, és jó korán is kezdted, gratulálok.
20/21 anonim válasza:
Énis ilyen idős koromban kezdtem talán még picit korábban is, volt egy lottozó shol kiszolgáltak volt ahol nem... 500ft-al kezdtem emlékszem de utólag belegondolva abba hogy mennyi időmet és ideget megevett a játék sokszor a mai napig is, úgy vagyok vele ha visszamehetnék az időben soha nem kezdtem volna el. Veled mi lesz ha már most 5 ezer ft-os téttel játszol/játszanál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!