Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Vajon mire költ el ennyi...

Vajon mire költ el ennyi pénzt? Lehet hogy bajba keveredett, ti mire gondolnátok?

Figyelt kérdés
A bátyámról van szó, kezd nagyon fura lenni. A szüleinktől mindketten havi 250-250 ezer Forintot kapunk. Ebből lakhatásra semmit nem kell fizetnünk, ebből a pénzből tankolunk, veszünk kaját ha éppen nem otthon vagyunk, kondibérletet, szórakozásra, öltözködésre, szépségápolásra, egészségre, utazásra, meg hasonló személyes dolgokra költ(het)jük. Én van, hogy a felét is félre tudom tenni. Ő nem tesz félre semmit, ráadásul az utóbbi 3 hónapban nem elég neki az összeg, ami nekem nagyon furcsa. Októberben, novemberben és decemberben is kölcsönkért tőlem, és most már megint írt. Adtam neki, először még jószívvel, második-harmadik alkalommal már furcsállottam, mert azelőtt sosem volt ilyen, most meg már kicsit dühös vagyok, rossz érzésem van. Mindig kért, Anyáéknak ne mondjam meg, és azért nem tőlük kér, mert nem akarja őket terhelni, meg rossz érzéseket kelteni bennük. Kérdeztem, hová folyik el neki hirtelen ennyi pénz, mikor azelőtt mindig elég volt. Kitérő választ adott, meg olyanokat mondott, hogy bízzak benne, most nem mondhatja el, szüleinknek semmiképp ne mondjam. Nem is mondtam, de már kezd nyomasztani a dolog, lehet hogy valaki zsarolja? Ti mire gondolnátok? Mással nem is beszélhetek erről, mit csináljak? Annyit gondolkodtam rajta, hogy talán tényleg el kéne mondani Apának vagy Anyának, de felnőtt emberről beszélünk, meg én sem akarok kis óvodást játszani, aki futna szülőkhöz. De aggódom érte. A bátyám szereti az életet, a bulikat, szórakozást, lányokat, mondhatni nagykanállal falja az életet, és arra gondolok, talán valamilyen kétes üzletbe keveredett, de tényleg nem tudom, valószínűleg csak paranoiás vagyok. Nem gyűjt semmire, mármint nem teszi félre a pénzt amit most tőlem is kapott, ez kiderült. Mégis mire gondoljak? Adjak neki újra, hátha tényleg bajban van? De akkor legalább mondaná meg.
2020. jan. 6. 17:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
36%
Kit erdekel
2020. jan. 6. 18:26
 12/17 anonim ***** válasza:
75%
qrvázás, drog, szerencsejáték a legesélyesebb, márha valós a kérdés, mert normális szülő nem ad 250 kilót a semmire a gyerekének csak költeni. Így sose tanulják meg milyen maguknak termelni a pénzt, se megbecsülni azt.
2020. jan. 6. 18:34
 13/17 anonim ***** válasza:
79%
Nem kell semmi különösre, drogra, szerencsejátékra gondolni. Simán fel lehet élni. Főleg így, hogy más pénze, bem dolgozott meg érte, nem érteleki, nem tudja a pénz értékét. Erre szoktatták rá a szüleid.
2020. jan. 6. 18:35
 14/17 anonim ***** válasza:
54%

Kabitoszer..na de ne valami utcasarki arustol kapott vacakra gondolj. Testveremnel hasonlo problemak kezdodtek par eve es a mai napig tartanak -sajnos. Tole is ugyanezt a szoveget hallgattam, hogy "bizzak benne..".

Jah es adossagokba is keveredett es a csalad fizetett helyette...

2020. jan. 6. 18:43
 15/17 A kérdező kommentje:

Persze, kamu, köszi.

Úgy mondom akkor, hogy nagykorúak vagyunk, nem felnőttek. Tanulunk még mindketten. A szüleinket nem húzzuk le, nekik ez nem nagy tétel és nem is kérdés, hogy adnak. Én lány vagyok egyébként.

Nagyon köszönöm a válaszokat! Prostik teljesen kizárva, a bátyám jó nagy szoknyavadász, nincs prostikra rászorulva. Távol élő barátnő szintén kizárva. A többi...nem tudom, ha drogozna, az nem látszana meg hirtelen nagyon a külsején, beszédén, viselkedésén? Egyébként amilyen haverjai vannak lehet, tényleg lehet, hogy belerángatták valamibe. Pedig egy jól szituált, okos gyerek egyébként. Nekem még az jutott eszembe hogy valamivel zsarolják, ezért fizet, de ne legyen így!

2020. jan. 6. 22:26
 16/17 anonim ***** válasza:

Mindenesetre szép egy családod van. Magadat is beleértve.

Bár 99%-ra veszem, hogy a kérdés fikció. ;)

2020. jan. 7. 10:11
 17/17 anonim ***** válasza:
Belenyúlt valamibe ez kétségtelen. Ha kiderült mibe akkor anyádék elzárják a pénzcsapot és a szép kis idilli család a nőcsábász egyébként okos bratyóval a múlt martaláka lesz...
2020. jan. 7. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!