Vajon mire költ el ennyi pénzt? Lehet hogy bajba keveredett, ti mire gondolnátok?
Kabitoszer..na de ne valami utcasarki arustol kapott vacakra gondolj. Testveremnel hasonlo problemak kezdodtek par eve es a mai napig tartanak -sajnos. Tole is ugyanezt a szoveget hallgattam, hogy "bizzak benne..".
Jah es adossagokba is keveredett es a csalad fizetett helyette...
Persze, kamu, köszi.
Úgy mondom akkor, hogy nagykorúak vagyunk, nem felnőttek. Tanulunk még mindketten. A szüleinket nem húzzuk le, nekik ez nem nagy tétel és nem is kérdés, hogy adnak. Én lány vagyok egyébként.
Nagyon köszönöm a válaszokat! Prostik teljesen kizárva, a bátyám jó nagy szoknyavadász, nincs prostikra rászorulva. Távol élő barátnő szintén kizárva. A többi...nem tudom, ha drogozna, az nem látszana meg hirtelen nagyon a külsején, beszédén, viselkedésén? Egyébként amilyen haverjai vannak lehet, tényleg lehet, hogy belerángatták valamibe. Pedig egy jól szituált, okos gyerek egyébként. Nekem még az jutott eszembe hogy valamivel zsarolják, ezért fizet, de ne legyen így!
Mindenesetre szép egy családod van. Magadat is beleértve.
Bár 99%-ra veszem, hogy a kérdés fikció. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!