Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit csináljak az öcsémmel?

Mit csináljak az öcsémmel?

Figyelt kérdés
Az öcsém 18 éves. Egesz nap gepezik, a telefont nyomja. Sehova nem jar el, az égvilágon egy barátja nincs szereny velemenyem szerint azert mer meg ahhoz is lusta h baratozzon. Az ágyba fekszik szo szertin egesz nap es telefonozik. Ha szolunk neki kaja van beviszi az ágyba ott eszi ha nem viheti be akkor nem kell neki. Konyorogni kell neki h furodjon, mosson fogat stb. Egy poloba alszik, jar iskolaba egesz mondanom se kell milyen szaga lehet. Idosebbek a szuleink, ugy vannak vele nincs erejuk mer ot pesztralni. Mit tegyek szerintetek?
2020. jan. 5. 23:14
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
88%
Azért a hozzászólásaid alapján más a leányzó fekvése. Suliba bejár rendesen és jó tanuló. Elveszed a telefonját? Milyen jogon? Aztán majd csodálkozol, ha lekever egyet. Te a nővére vagy, nem a szülője. Az én öcsém is hasonló volt, csak gubbasztott a szobájában, aztán 25 évesen lett barátnője, jó állása,összeköltöztek és teljesen normális emberke lett. Nem jár bulizni, inkább gépezik? Őt ez kapcsolja ki. Ha minden nap részegen, vagy beállva mászna haza az jobb lenne? Hagyd békén szerencsétlent.
2020. jan. 6. 12:50
 32/33 anonim ***** válasza:
83%
Az öcséd helyében jól elvernélek.
2020. jan. 6. 15:07
 33/33 anonim ***** válasza:
100%

Nekem szorongásos depresszióm van, ami egyszer úgy elragadott, hogy hasonlóan viselkedtem hosszú ideig, sajnos beleértve a fürdést/hajmosást is. Egyszerūen nem volt rá energiám, visszaértem a kollégiumba és azonnal elaludtam az ágyon, illetve felkelni sem tudtam. Tudtam, hogy ez igénytelenség és baromi kínos, de semmi nem tudott energiát adni a mindennapos fürdéshez. Egyébként senki nem gondolta volna rólam, hogy ilyen betegségem van. Nevetōs, nagydumás, társaságot kedvelō ember voltam, de amint magamra maradtam, teljesen kifordultam magamból. A depressziós ember is tud nevetni hülye videókon, igazából lehet, hogy ō ebbe menekül a saját gondolatai elōl. Sunyi betegség ez és nem mindig veszik észre idōben.

Ellenben az én öcséim valós játékfüggōk voltak és hozzájuk sem lehetett szólni egész nap, mert agresszívek lettek, ha megzavartad ōket gépezés közben. Kiabáltak, verték a drága számítógépet, azelōtt ettek, ittak és ha kötelezō volt az étkezōasztalnál enni, inkább vagy nem ettek, vagy behabzsolták pillanatok alatt és mentek is vissza. Wc után nem mostak kezet, nem fürödtek és megmondom ōszintén fogat mosni hónapokig nem mostak. Borzalmas idōszak volt és a szüleim úgyanígy sz*rtak rá. Én sosem vettem el semmijüket, ehhez valóban nincs jogod neked sem, inkább a szüleidnél reklamálj.

Nem tudom a te öcséd melyik verzió, de ha egyik sem, akkor így érzi jól magát, társaság nélkül. Egyedül a tisztálkodás hiánya miatt gondolom, hogy valami baja lehet.

2020. jan. 7. 01:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!