Mit csináljak az öcsémmel?
Ezelőtt 30 évvel vagy 100 èvvel hogy ìrtak hàzit, hogy diplomáztak le net nèlkül?
Amìg az lesz, amit ő akar, a helyzet csak sokkal rosszabb lesz. Én tuti elvenném a netet tőle. Mi az, hogy nem tisztálkodik rendesen, és ráhagyják?! Te jò ég...
18 évesen én is rá voltam gyógyulva a gépre (mondjuk attól még igénytelen nem lettem, fürdés tiszta ruha alap).
De attól, hogy anyám nem látta és sápítozott, voltak barátaim, sokkal mélyebb barátságokat alakítottam ki neten, mint suliban a sok idióta között. 10+ év elteltével is megvan ezekből jó néhány barátság, persze személyes ismeretségbe (is) átültetve.
Jó, ma már nem is vagyok a gépre gyógyulva, munka mellett nincs olyan jó világ mint sulisként. :)
Lényeg a lényeg, a gépezést simán rá lehet hagyni szerintem, a higiénia a necces, arra kéne hatni valahogy.
Ha igenytelen velhetoen drogozhat is.
Nalunk ez volt.
Keress nala erre utalo nyomokat. Neten talalsz a temaban leirast. Ha ez lenne, akkor azonnal szolj a szuleidnek.
A hazihoz nem kell net...lattad mar tanulni? :-)
Az öcsédet pszichológushoz kéne vinni
Akik szerint meg a házihoz nem kell net
Ismerős lány 6. osztályos - olyan házikat kap informatikából, hogy x dologról csináljon prezentációt
Unokahúgom 4. osztályban direkt olyan feladatot kapott, hogy x dolgnak nézzenek utána (a feladat a keresőhasználatról szólt) ill. ők is kapnak prezentációkat házinak
Szakgimi 1. osztály.... barátnőm fia.... cad/cam informatika- net és gép nélkül nehezen menne
Az ország 3 különböző pontján vannak, ma már nem úgy van, mint 20 éve, hogy bementem a könyvtárba és örültem a 30 éves szakirodalomnak (diplomamunka egy rémálom volt), és megírtam a villanyírógépen a beadandó szemináriumi dolgozatot (1999 ben, szóval nem is olyan rég, szar volt ám 85 oldalt gépelni úgy, hogy hibajavítózhattam, ha elgépeltem meg kiszámolni, hogy elférjen a kép)
Tudomásul kell venni, hogy nem a múlt században vagyunk. Bizony van a kölyköknek informatika órája, van olyan hely, ahol még normálisan is tanítják ill. a felvilágosultsbb tanárok bizony arra tanítják a gyerekekez, hogy tanulják meg a netez használni és a keresési eredményeket szűrni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!