Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit csináljak az öcsémmel?

Mit csináljak az öcsémmel?

Figyelt kérdés
Az öcsém 18 éves. Egesz nap gepezik, a telefont nyomja. Sehova nem jar el, az égvilágon egy barátja nincs szereny velemenyem szerint azert mer meg ahhoz is lusta h baratozzon. Az ágyba fekszik szo szertin egesz nap es telefonozik. Ha szolunk neki kaja van beviszi az ágyba ott eszi ha nem viheti be akkor nem kell neki. Konyorogni kell neki h furodjon, mosson fogat stb. Egy poloba alszik, jar iskolaba egesz mondanom se kell milyen szaga lehet. Idosebbek a szuleink, ugy vannak vele nincs erejuk mer ot pesztralni. Mit tegyek szerintetek?
2020. jan. 5. 23:14
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
30%
Amikor suliban van, szépen eltenni a routert, és akkor majd megtanul viselkedni
2020. jan. 5. 23:18
 2/33 A kérdező kommentje:
Igen ezt mar probaltam de azzal mentegetozott h kell a net a hàzihoz... azert koszi
2020. jan. 5. 23:22
 3/33 anonim ***** válasza:
94%
Nem lehet, hogy depressziós? Nehéz dolog a kamaszkor, ezek a dolgok meg biztos nem most kezdődtek.
2020. jan. 5. 23:36
 4/33 anonim ***** válasza:
58%
Ugyan már, kell a net a hàzihoz... Azért lett ilyen, mert nem kapott semmi nevelést, minden rà lett hagyva.
2020. jan. 5. 23:43
 5/33 anonim ***** válasza:
28%

Ezelőtt 30 évvel vagy 100 èvvel hogy ìrtak hàzit, hogy diplomáztak le net nèlkül?

Amìg az lesz, amit ő akar, a helyzet csak sokkal rosszabb lesz. Én tuti elvenném a netet tőle. Mi az, hogy nem tisztálkodik rendesen, és ráhagyják?! Te jò ég...

2020. jan. 5. 23:45
 6/33 anonim ***** válasza:
72%
Az egész gyerekkorom rám lett hagyva, saját magamat neveltem miközben a szüleim a hátam mögött veszekedtek, verekedtek, egymás hátára se kívánták egymást. Mégse lettem ilyen mint a kérdező öccse.
2020. jan. 5. 23:46
 7/33 anonim ***** válasza:
60%
Ok, utolsò, ezt èrtem, de akkor is... Hogy lehet egy szülő ennyire papucs? 18 évesen ùgy él, mint egy utolsò redvás csöves. Szép èlete lesz...
2020. jan. 5. 23:47
 8/33 anonim ***** válasza:
89%

18 évesen én is rá voltam gyógyulva a gépre (mondjuk attól még igénytelen nem lettem, fürdés tiszta ruha alap).

De attól, hogy anyám nem látta és sápítozott, voltak barátaim, sokkal mélyebb barátságokat alakítottam ki neten, mint suliban a sok idióta között. 10+ év elteltével is megvan ezekből jó néhány barátság, persze személyes ismeretségbe (is) átültetve.

Jó, ma már nem is vagyok a gépre gyógyulva, munka mellett nincs olyan jó világ mint sulisként. :)

Lényeg a lényeg, a gépezést simán rá lehet hagyni szerintem, a higiénia a necces, arra kéne hatni valahogy.

2020. jan. 6. 00:10
 9/33 anonim ***** válasza:
34%

Ha igenytelen velhetoen drogozhat is.

Nalunk ez volt.

Keress nala erre utalo nyomokat. Neten talalsz a temaban leirast. Ha ez lenne, akkor azonnal szolj a szuleidnek.

A hazihoz nem kell net...lattad mar tanulni? :-)

2020. jan. 6. 02:15
 10/33 anonim ***** válasza:
90%

Az öcsédet pszichológushoz kéne vinni

Akik szerint meg a házihoz nem kell net

Ismerős lány 6. osztályos - olyan házikat kap informatikából, hogy x dologról csináljon prezentációt

Unokahúgom 4. osztályban direkt olyan feladatot kapott, hogy x dolgnak nézzenek utána (a feladat a keresőhasználatról szólt) ill. ők is kapnak prezentációkat házinak

Szakgimi 1. osztály.... barátnőm fia.... cad/cam informatika- net és gép nélkül nehezen menne

Az ország 3 különböző pontján vannak, ma már nem úgy van, mint 20 éve, hogy bementem a könyvtárba és örültem a 30 éves szakirodalomnak (diplomamunka egy rémálom volt), és megírtam a villanyírógépen a beadandó szemináriumi dolgozatot (1999 ben, szóval nem is olyan rég, szar volt ám 85 oldalt gépelni úgy, hogy hibajavítózhattam, ha elgépeltem meg kiszámolni, hogy elférjen a kép)

Tudomásul kell venni, hogy nem a múlt században vagyunk. Bizony van a kölyköknek informatika órája, van olyan hely, ahol még normálisan is tanítják ill. a felvilágosultsbb tanárok bizony arra tanítják a gyerekekez, hogy tanulják meg a netez használni és a keresési eredményeket szűrni!

2020. jan. 6. 02:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!