Ha a testvéred nem vesz a gyerekeidnek ajándékot, Te vennél az ő gyerekeinek?
Évekig vettem sógornőm gyerekeinek ajándékot, az én fiam tőlük soha nem kapott semmit !
Aztán szépen leálltam , akkor meg ők ßertődtek meg :D
Első ajándeknélküli alkalom volt csak kellemetlen, aztán szépén hozzászoktam.
Ha nekik nem ciki, nekem sem !
Saját gyerekemtől számomra nincs fontosabb.
És úgy döntöttem ha ő nem erdemel meg egy ezer ft-os autót tőlük, akkor azt a pénzt is amit a 2 lány ajándékára költenek, azt fiamra költöm el ❤
Azok után, hogy messzire utaztok haza és még egy ebédre sem vagytok meghívva, nekem az ajándékozás lenne a legkisebb problémám. Milyen testvéri kapcsolat ez? Még idegent is megetetek, aki messziről jön és megtisztel a látogatásával!
Ha neked a kisgyerekek fontosak és szereted őket, akkor adj nekik, teljesen függetlenül a testvéredtől, de csupán azért, mert illik valamit vinni azért ne tedd!
En nem vennek. Mi hasonlo helyzetben vagyunk. Nagy kozos ajandekozas van a szuleinknel tesommal. Neki 3 gyereke van, nekem egy. A nagymama csak annak a harom unokanak vesz ajandekot. A fiam meg tavaly is ott ult mellettunk a ferjem es koztem szinte sirva. Amig a tobbi gyerek bontogatta az ajandekokar. Akkor lett elegunk, es eljottunk koszones nelkul. Nem kell hogy draga nagy ajandekot vegyen de ha a tobbinek tudott venni mindem sz.rt akkor a mi gyerekunknek is tudott volna legalabb egy pici autot venni.
Iden akkor megyunk mikor a tobbi unoka nincs ott, es akkor is rovid idore max 20 perc.
Mi mindig vettunk mind a 3 gyereknek ajandekot, de ok meg sosem. Akkor is h.lye voltam hogy az elso alkalom utan meg adtam tovabb
Ezt már kiírtad egyszer, nem? Csak ott a sogórnődön volt a hangsúly,hogy nem vesz, nem a testvéreden.
Szerintem beszéld meg a tesóddal. Ha nincs pénzük rá az a legtisztább, hogy megbeszélitek senki nem kap semmit. Ne erről szóljon a karácsony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!