Ha a testvéred nem vesz a gyerekeidnek ajándékot, Te vennél az ő gyerekeinek?
Én úgy vagyok vele hogy oda-vissza, ha ő nem vesz akkor én sem mert nyilván a gyerekeimnek is csalódás lenne hogy miért van az hogy ők nem kapnak tőle semmit, de én adok nekik stb...
Az már megint más ha tudom hogy anyagilag olyan helyzetben van hogy minden forintot 10x meg kell gondolnia mire költi, az megint más, akkor nyilván megvenném az ő részét amit adna a gyerekeimnek és mondanám hogy adja akkor oda. Nálunk mondjuk nincs az hogy ő nem vesz semmit, meg mi mindig megbeszéljük az ajándékkérdést akár szülinap, karácsony, névnap akármi hogy kb mi legyen az milyen értékben nehogy az legyen hogy én például drágább valamit veszek az ő gyerekeinek miközben ő olcsóbb gagyibbat vesz mert arra van pénze például.
Sok okostojas! Szerintetek milyen erzes a KERDEZO gyerekeinek, hogy az unokatesok kapnak ajandekot ok pedig nem?! Erre nem gondoltok?!
Vagy kap minden gyerek vagy semelyik!!!
Mellesleg ez nem egy oltan dolig amiert szolni kellene! Az olyan mintha kieroszakolna az ajandekot!
Kerdezo! Ne legyen ajandekozas es kesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!