Testvérem tönkretette az életét a születendő gyereke miatt?
Éppen szakítani akart a barátnőjével mert már nem volt boldog. Más tervei voltak, kapott egy állást külföldön amire mindig is vágyott, de a csaj nem akart menni a családja miatt. Amikor bejelentette volna a szakítást, akkor tette elé a nő a pozitív terhességi tesztet, majd voltak orvosnál is és baba van! Nem érti hogyan, de van.
Sokat nézett ki belőle a család, már azt vártuk hogy végre mikor megy ki megvalósítani magát külföldre. Mivel minket (ikrek vagyunk) elhagyott apánk a születésünk után, így elhatározta hogy ő a gyerekével marad minden áron! A munkájában itthon nincs perspektíva, nem talál állást ami neki való lenne. A nője rábeszélte, hogy menjen el valami gyárba melózni, mert az a biztos lóvé és majd egyszer jelentkezik a szakmájába (sok ilyet láttam, ebből lesz az, hogy élete végig marad melós az ember). Mindenbe belemegy a gyerek miatt. Úgy érezzük tönkretette magát.
Hogyan lehet rajta segíteni?
Ez elég szomorú.
A párja meg gondolom csalja is, ha már a szülés előtt is rossz volt a viszony.
Ez "zseniális" húzás a csajtól és a tesódtól is. Egy eleve felszámolni szándékozott kapcsolatot akarnak fenntartani. Ez tökéletes alap a szülők elhidegüléséhez. Ilyen családban nőttem fel, ahol nem volt veszekedés csak két évente egyszer, de semmi intimitás, semmi finomság a szülők között. Emiatt nem láttam párkapcsolati alapot, hogy mi a fenét csinál a férfi és a nő egymással a szexen kívül a világban. Máig nyögöm a felhalmozott hátrányt. "Ügyes" gyerek a bátyád, belebetonozta magát egy boldogtalan házasságba. Hiába fogja az apja imádni, az anyja szeretni a gyereket, a ridegség beárnyékolja az egészet. Az egyik fél félrekúr remélhetőleg, mert akkor csak az egyik lesz full párkapcsolati boldogtalan.
Genetikai vizsgálat volt? A babytrapping visszataszító dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!