Testvérem tönkretette az életét a születendő gyereke miatt?
Éppen szakítani akart a barátnőjével mert már nem volt boldog. Más tervei voltak, kapott egy állást külföldön amire mindig is vágyott, de a csaj nem akart menni a családja miatt. Amikor bejelentette volna a szakítást, akkor tette elé a nő a pozitív terhességi tesztet, majd voltak orvosnál is és baba van! Nem érti hogyan, de van.
Sokat nézett ki belőle a család, már azt vártuk hogy végre mikor megy ki megvalósítani magát külföldre. Mivel minket (ikrek vagyunk) elhagyott apánk a születésünk után, így elhatározta hogy ő a gyerekével marad minden áron! A munkájában itthon nincs perspektíva, nem talál állást ami neki való lenne. A nője rábeszélte, hogy menjen el valami gyárba melózni, mert az a biztos lóvé és majd egyszer jelentkezik a szakmájába (sok ilyet láttam, ebből lesz az, hogy élete végig marad melós az ember). Mindenbe belemegy a gyerek miatt. Úgy érezzük tönkretette magát.
Hogyan lehet rajta segíteni?
Uhh, engem is elhagyott az "apám", nem tudom mit csinálnék egy ilyen helyzetben... :/
F
Hát ha szakítani akart, akkor nem kellett volna teleküldeni a csajt.
A fogamzásgátló valóban megbízható védekezés, ha a leirtaknak megfelelően van szedve. Ezt kizárólag a szedője tudja biztosan, a pasi gondolom nem követte sose a fürdőbe, hogy nem - e hányja vagy fossa ki. Vagy nem - e szed bármit, ami gyengíti a hatását. Vagy tényleg lenyeli - e nem köpi ki stb.
Lehet persze úgy beallitani, hogy csapdába lett csalva, de az igazság, hogy ha szexel az ember és ő maga nem védekezik, akkor jó esély van a terhességre.
Én a helyében kérnék apaságit és azon dolgoznék, hogy hozzá kerülhessen a gyerek. Nem kell elhagynia, dolgozzon, teremtse meg a felteleket és perelje magához a gyereket.
Nem kell ezért együtt maradni, jó esélyei vannak már a férfiaknak is gyerekelhelyezésnél. Nyilván a külföld téma már nehezebb, de megoldható.
Az anyával beszélnie kéne, hogy nem fog vele maradni, vetesse el ha nem akar egyedülálló anya lenni.
Én nem hitegetném, ha szét akartak menni, akkor a gyerek nem fogja őket osszetartani sokáig
Ha van annyira hülye, hogy nem húz kotont a farkára, akkor viselje a következményeit.
De a babát már most sajnálom! Tipikus női eszköz egy pasi megtartására, csak sajnos a lehető legrosszabb és jó eséllyel élete végéig cseszettül frusztrált lesz, amiért nem mentett meg egy szar kapcsolatot.
Gratulálok pasztmek!
Hát pedig a babát nem kéne egyedül hagyni. Kész, ezt elcs-te, az egész életét is.
Egy apasági teszt viszont beleférhet
Azert nem kell áldozatnak beallitani a pasit a kommentekben. Ha az ember nem akar gyereket és egy haldokló szar kapcsolatban van, akkor vagy vedekezzen vagy ne szexeljen.
Rahagyni a másikra a védekezést és szar kapcsolatban nagy hiba.
Ettől függetlenül szerintem semmi értelme együtt maradniuk. Értem, hogy a tesódnak apa nélkül kellett felnonie. De attól nem lesz jó a gyereknek, hogy ugyan együtt élnek a szülei, de nem szeretik egymást és csak miatta vannak együtt.
A csonka család sem tragédia, ha normálisan van kezelve. Mindkét szülő részt vehet a gyerek életében külön élve is! Nem jelenti azt, hogy elhagyja a gyereket automatikusan, ha szakít.
Közös felügyelet pl elég bevàlt módszer. Persze kell hozzá kellő intelligencia is és felfogni, hogy nem a másik alá kell ásni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!