Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Testvérem tönkretette az...

Testvérem tönkretette az életét a születendő gyereke miatt?

Figyelt kérdés

Éppen szakítani akart a barátnőjével mert már nem volt boldog. Más tervei voltak, kapott egy állást külföldön amire mindig is vágyott, de a csaj nem akart menni a családja miatt. Amikor bejelentette volna a szakítást, akkor tette elé a nő a pozitív terhességi tesztet, majd voltak orvosnál is és baba van! Nem érti hogyan, de van.

Sokat nézett ki belőle a család, már azt vártuk hogy végre mikor megy ki megvalósítani magát külföldre. Mivel minket (ikrek vagyunk) elhagyott apánk a születésünk után, így elhatározta hogy ő a gyerekével marad minden áron! A munkájában itthon nincs perspektíva, nem talál állást ami neki való lenne. A nője rábeszélte, hogy menjen el valami gyárba melózni, mert az a biztos lóvé és majd egyszer jelentkezik a szakmájába (sok ilyet láttam, ebből lesz az, hogy élete végig marad melós az ember). Mindenbe belemegy a gyerek miatt. Úgy érezzük tönkretette magát.

Hogyan lehet rajta segíteni?

2019. dec. 15. 19:45
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
61%

Nagyon sajnálom a megszületendő babát.

Ja, meg hát a tesódat is, szegényt milyen helyzetbe hozták! De felelőtlenül beleélvezni a "nőjébe" azért nem volt olyan rossz.

2019. dec. 15. 20:31
 12/35 anonim válasza:
91%

Ez a nem tudom, hogy lett a gyerek dolgot nem értem. Gondolom tudja a tesód, hogy nem a gólya hozza;).

Ha ezt tudja akkor elég 1xű a helyzet, de a felelősséget már kevesen szeretik vállalni. Ahogy olvasom a kérdést a tesód éppen szeretné szóval, ha tényleg nem tudja, hogy, hogy lett a gyerek mert régen voltak együtt védekezés nélkül, akkor ragaszkodni kellene ahhoz, hogy nem az Ő gyereke.

Minden esetre a fogantatás idejét (kb.) megmondja az orvos, ha akkoritól nem voltak együtt akkor nem az Ő gyereke és valósítsa meg az életét. Amúgy menjen el gyárba dolgozni, hamar ki fog menni külföldre, mert azért a családnak sem mindegy a bevétel.

2019. dec. 15. 20:31
 13/35 anonim ***** válasza:
63%

Az de jó, amikor apu és anyu véresre veri egymás annyira gyűlölik a másikat, de a vallásosságuk (hitük, erkölcsük) miatt nem válnak el, amíg a gyerek fel nem nő.

Na ilyenek voltak az én szüleim. Nem segített a gyerekeken az, hogy a gyerek miatt voltak együtt.

2019. dec. 15. 20:35
 14/35 anonim ***** válasza:
78%
A környezetemben volt egy kísértetiesen hasonló eset. A srác végül itthon maradt, egy ideig játszották, hogy minden rendben van, majd az asszonyka elkezdett félrekefélni, aztán, mikor borult a bili, megvádolta kamura a srácot, hogy zaklatta a gyereket.
2019. dec. 15. 20:39
 15/35 A kérdező kommentje:
Azért nem tudja hogy lett a gyerek, mert a csaj végig szedte a fogamzásgátlót és a saját szemével látta a hiányos/üres gyógyszere leveleket meg azt is ahogy mindig beveszi őket.
2019. dec. 15. 21:36
 16/35 anonim ***** válasza:
73%

Hányás, hasmenés, antibiotikum. Annyi lehetőség van.

A bátyád épp vállalja a felelősséget, helyesen cselekszik.

Majd rájön a nője, hogy nem mindegy, hogy keres a gyárban havi 150et vagy Ausztriából küld haza hatszorennyit.

2019. dec. 15. 21:53
 17/35 anonim ***** válasza:
85%

Ha szeretik egymást, nem akartak volna szakítani, ha az egyik fél külföldre akar menni. Egyrészt ilyenkor meggondolnám, hogy én is ki tudok-e vele menni. Ha nem tudok vagy nem akarok, attól még együtt lehet maradni, sokan vannak így, kamionosok, stb. Ha őt szeretem és ő is engem, akkor ez nem indok, mert meg lehet oldani. De ők nem tudták vagy nem akarták, a lényeg, hogy nem volt elég erős a kettejük közötti kapcsolat.

Másrészt, ahogy fentiekben is kifejtették, egy gyerek nem fog meg egy férfit. Ez volt az első dolog, amit anyukám megtanított nekem, pedig még akkor azt se tudtam, miről volt szó.

Harmadrészt, ha ez a férfi engem a nőnek, egy idióta.

2019. dec. 15. 21:58
 18/35 anonim ***** válasza:
27%
Hát jó hülye lesz ha hatszor ennyit küld haza. Egy gyerektartásnyi összeget és kész.
2019. dec. 15. 22:00
 19/35 anonim ***** válasza:
79%
Te jó Isten...! Rokonok vagyunk? Ugyanez nálunk is. Miért van olyan érzésem, hogy nem az öcsémé a gyerek?
2019. dec. 15. 22:05
 20/35 anonymousreview60 ***** válasza:
90%
Genetikai vizsgálatot mindenképpen!
2019. dec. 15. 22:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!