Jogosan bosszant ez engem annyira?
Figyelt kérdés
Anyósomnál mellrákot diagnosztizáltak a nyáron, volt műtét azóta kemót kap. Apósom nem dolgozik már 10 éve, még nem nyugdíjas hébe-hóba alkalmi munkái voltak, de nyár óta már azt sem vállal mert hát anyósom beteg. Három hónapja sógornőm is felmondott a munkahelyén, haza költözött, hogy majd ő gondozza anyósomékat, meg amúgy is utálta a munkáját jó lesz neki egy kis pihenés. Azóta folyamatosan minket húznak le pénzzel. Először csak a hűtő romlott el vegyünk már újat, mert a gyógyszereket tárolni kell, na meg ki kellene festeni, a fürdőszobában rossz a csap és hasonlók. Konkrétan ami 10 éve nem volt megcsinálva azt mi most azonnal csináljuk meg. Lenyeltem a békát, hiszen mégis kell nekik enni meg stb., amiben lehet segítünk de most felbosszantott sógornőm nagyon. Tegnap beállított, hogy én ugye kapok kaja pénzt a munkahelyem, mikor mondtam, hogy igen akkor közölte, hogy akkor az nekem úgyis "ingyen van" szóval akkor innentől kezdve vásároljak már be nekik is minden héten, mert az nekem úgyse kerül semmibe. Nincs bajom azzal, hogy segíteni kell nekik, de ez már nagyon idegesít, mert nekem három gyerek mellett minden forintot be kell így is osztani. férjem nem akar veszekedni, próbált a húgára hatni, és mondta neki, hogy ez nem így van, nem a fán terem a pénz de akkor csak bőg meg hisztizik, hogy nem törődik a szüleivel.2019. nov. 26. 08:05
11/21 anonim válasza:
A kerdesed olvasva, nekem az jon kw, hogy nem tudtal nemet mondani a keresre!
Tessek szolni, hogy el lehet menni dolgozni! Apos is, sogorno is!
Micsoda pofatlansag.
Nehez helyzetben tartson ossze a csalad, de nem szakadhat minden teher csak ratok!
Van egy lusta apos..egy kenyelmes sogorno, aki kb. kapott a lehetosegen, hogy meg inkabb tudja pihentetni a valagat!
En anyost segitenem, a tobbi ingyenelo heret nem! Kerdezo, ne engedj az erzelmi zsarolasnak!
12/21 A kérdező kommentje:
Konkrétan rögtön elküldtem melegebb éghajlatra, na ekkor jött a szokásos sírás, meg hogy én nem értem ő mindent feláldozott és ennyit nem teszek meg értük blabla. Mikor kiakadtam férjem próbálta vele kevésbé ingerületen közölni, hogy így is erőnket túlteljesítve segítettünk eddig és nem megy tovább. Férjem ma már megfenyegette , hogy innentől kezdve egy forintot se, na erre csapkodott, mint egy hisztis ötéves.
2019. nov. 26. 13:21
13/21 anonim válasza:
A hozzáállás alapján azt mondom, jól döntést hoztatok.
14/21 anonim válasza:
#12-es Tartsátok is ehhez magatokat, tudom nehéz lesz. Beszélje meg a férjed az anyukájával, hogy neki (csak neki) mivel tudtok segíteni.
15/21 anonim válasza:
Téged ne érdekeljen, hogy hisztizik. Senki nem kérte rá, hogy csapot-papot hátrahagyva a munkahelyét, elmenjen lusta szabadságra hosszútávra. Arra akkor kellett volna gondolnia, hogy nem lesz pénze, mielőtt ezt a döntést meghozta. Vállalta, akkor viselje a következményeit.
16/21 anonim válasza:
Mit áldozott fel? Feladta a munkáját és nem csinál semmit.
17/21 anonim válasza:
A mama betegségéből akarnak hasznot húzni és megúszni a munkát érzelmi zsarolás által. Hányok az ilyenektől...
18/21 anonim válasza:
Ne adj isten,ha valamelyikõtök lebetegszik a gyerekeket ki fogja etetni?!Micsoda ingyenélõ arctalan a sógornöd és az apósod.
19/21 anonim válasza:
Azért valljuk be az se fair hogy az egyik testvér ápolja a másik meg semmit nem csinál. Ha a párod nem segít a munkában akkor szálljon be pénzzel, végülis az ő anyja is. Az más kérdés hogy az apos elvihetne a lusta seggét dolgozni. Mert gondolom egy ember elég az apolasara. Kettő max akkor kell ha magatehetetlen.
20/21 anonim válasza:
Nyugodtan bőgjön meg hisztizzen, de azt házon kívül tegye.
Festeni kell, csapot szereltetni, új hűtő? Menjen dolgozni.
Vagy kifizeted, de akkor később fizesse is vissza. (ehhez szerződés kell)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!