Jogosan bosszant ez engem annyira?
Az a te kajautalványod, azzal még a férjed sem nagyon rendelkezhet. És igenis vesszen össze a naplopó bandával. Meg kell a sógornőcskének mondani, hogy ő meg az apja nem törődik a mamával, hiszen lopják a napot, nem dolgoznak és csak várják a sültgalambot. Pénzcsap elzár, de sürgősen. Sajnos ez az első hetekben a mamán fog csattanni, de muszáj, hogy észrevegyék magukat.
Vagy azt is lehet, hogy ha neked nem gond, akkor megfőzöl és egy adagot viszel át a mamának, de csak neki. Vesztek egy kicsi hűtőt neki, amit csak ő használhat, le is lehet zárni. Bár nem tudom mennyire magatehetetlen. Akiket én ismertem kemósok, igaz kicsit gyengék voltak, de magukat ellátták.
Ki kell dobni a pîcsäba! Rinyáljon ott ahol akar! Nehogy már két munkaképes ingyenélőt is eltartsatok!
A töketlen férjednek meg mondd meg, hogyha nem fontos neki, hogy a gyerekei egyenek, akkor lehet költözni!
Jobbulást anyósnak!
Jesszusom ez durva, persze hogy jogosan bosszant.
Ne hagyd magad. Apuka menjen dolgozni de gyorsan, a sógornőd meg küld el a fenébe.
Ez nem jogosság kérdése! Most azonnal le kell állítani a kedves sőgornőt! Nincs joga - semmiféle joga! - ahhoz, hogy a ti életeteket rendezgesse, és beossza a ti pénzeteket!
Nézd, ha milliomos volnál, és úsznál a pénzben, akkor is a te jogod volna eldönteni azt, hogy kinek adsz és kinek nem. Nem egy másik embernek kéretlenül vájkálni a te pénztárcádban, és úgy jönni-menni az életedben, mit a huzat a házon.
Ha a sógornőd felmondott a melóhelyén, mert jó ürügy volt arra, hogy végre anyukát és apukát ajnározza, akkor tudnia kellett volna azt is, hogy ez mivel jár - anyagilag és lelkileg. Ossza be szépen a saját pénzét, jó?
Kérni lehet, hogy HA tudtok esetleg segíteni ... de ez kérés. Ebben mindig benne van az, hogy megadom a másiknak az elutasítás lehetőségét.
Hasonlón esett át egy családtagom. Pár nap után már egyedül ellátta magát.
Apósod és a sogórnőd csak kihasznál. Anyósom tud erről? Lehet, minden a háta mögött megy.
Mondj nemet, nagyon sürgősen! Ha nem megy, akkor elromlott nálatok is a hütö, defektes lett az autó és nem tudtok pénzt adni.
Férjed pedig növesszen már...
A sógornőd feladta a munkáját, tehát vállalta, hogy nem lesz fizetése. Oldja meg.
Az apósod meg a lusta seggét hordja el dolgozni.
3 gyerek mellett ne nekik adogass pénzt. Vagy kérdezd meg, hogy ők mit adnak nekik cserébe. A pofájuk egyből lapos lesz.
A férjed meg növesszen tököt, mert az jelenleg nincs.
Komolyan vannak ilyen hülyék, akikben egyáltalán felmerül a kérdés, hogy ez normális-e?
A hülye sógornőnek akkora két sallert levágtam volna, ohogy még mindig forogna a tengelye körül. Pusztuljanak éhen, rajtam aztán senki sem élősködne! Hát megáll az ész komolyan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!