Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért enged meg mindent a...

Miért enged meg mindent a feleségem a nővérének?

Figyelt kérdés

Feleségem nővére két hétre hazajött, addig nálunk szállt meg. A feleségemnek a mániája, hogy amíg nem fogyott el valami, addig nem bontjuk meg a következőt (ételre gondolok most elsősorban). Kétféle szalámi volt a hűtőben, egy megbontott csirkemell sonka és egy bontatlan téliszalámi. Hát a nővére természetesen téliszalámit akart enni, mire mondta a feleségem, hogy előbb a sonkaszalámit kéne megenni, mert az régebbi, nehogy megromoljon. Mondta a nővére, hogy ja, jól van, persze. Mire a feleségem meggondolta magát, hogy mindegy, egyen téliszalámit és odaadta neki. Csak néztem, mert ha én akartam megbontani mást, amíg az előző el nem fogyott, akkor mindig morgott, hogy előbb a régebbit együk meg. Én meg nem akartam ebből vitát és azt ettem mindig. A sajttal ugyanez volt. Volt megbontva kecskesajt, és egy bontatlan kecske-juh sajt. Hát a nővérének fölkínálta mindkettőt és megbontotta a kedvéért a vegyes sajtot is. Mondtam is neki négyszemközt, hogy ha én csinálnék ilyet, akkor jönne a leb_szás. Azt mondta, hogy jó, de ő a testvére és vendég itt. De és akkor mi van? Ti is egyetértetek vele, hogy akkor neki mindent szabad?

F/27

2019. nov. 17. 13:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
83%
Annyira nem hozhatta otthonról ezt a szokást, hiszen akkor a kedves tesóka is tudhatná, hogy ne bontassa fel vele az újat, ha még van a régiből. Egy család, nem?
2019. nov. 18. 07:24
 12/15 anonim ***** válasza:
30%
A feleséged be van szarva, hogy a nővérkéje úgy elp,csázza ahogy régen is szokta, pusztán ezért enged meg neki mindent, elég egyértelmű.
2019. nov. 18. 08:00
 13/15 anonim ***** válasza:
59%
"Annyira nem hozhatta otthonról ezt a szokást, hiszen akkor a kedves tesóka is tudhatná, hogy ne bontassa fel vele az újat, ha még van a régiből. Egy család, nem?" Ott a pont. :D
2019. nov. 18. 21:47
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
azt gondolom, hogy ha a feleséged olyan dolgokat akar zabálni kényszerből, amit nem kíván, akkor nyugodtan tegye, te pedig egyél, amit akarsz. Olyan nincs, hogy egy háztartásban egy ember hozza a szabályokat, ha ketten élnek.
2019. nov. 19. 18:51
 15/15 anonim ***** válasza:

Mintha egy 8 éves gyerek írta volna ezt a kérdést :D

Igen,bibibííí a vendégek ehetnek téliszalámit is bibííí

2020. febr. 26. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!