Miért kéne beszélgetnem a húgommal, ha nem szeretem?
Nekem sem jó a kapcsolatom a testvéremmel, de ő nagyon aljas dolgokat követett el, hidegvérrel kihasználta a gyászoló anyánkat (apa halála után), meg is lopta, engem is. Voltak más dolgok is.
Én ezt nem tudtam neki megbocsájtani. Én kerültem kórházba tavaly, de semmit nem írt, nem keresett. Akkor észre sem vettem. Lényegében olyan mintha nem lenne testvérem.
Utoljára akkor keresett, amikor pénzre volt szüksége (nem adtam, mivel nekem is alig volt...de azért elszedte volna azt is).
Lehet testvérednek sem hiányzik, hogy bemenj?
Testvéred nem tehet arról, hogy kivételeztek vele.
Ha valami durvább dolog lenne a háttérben megérteném.
Már mondta, hogy bemegy. Egyetlem emberrel kapcsolatban érez így, ez nem jelenti azt, hogy szociopata, ez egyetlenegy megnyilvánulás. Az illetőről semmit sem tudtok.
Csodálatos, hogy pármondatos leírás és az illető bármilyen élőbeni ismerettsége nélkül a laikusok képesek diagnosztizálni. Szinte minden hasonló kérdésnél jön a "nárcisztikus vagy" "borderline vagy" "pszichopata vagy" "nárcisztikus pszichopata vagy" és ehhez hasonlók.
Köszönöm a válaszokat, legfőképp az utolsó hozzászólónak. Valóban nem ismertek, nem tudjátok milyen ember vagyok, ennek ellenére pálcát törtök a fejem felett. Nem tartom magam pszichopatának vagy szociopatának, nem gyűlölöm a húgomat, és soha nem lennék képes fizikailag bántalmazni őt. Efelett, nem szoktam verbálisan bántalmazni sem, egyszerűen nem beszélgetek vele, de még mielőtt bármilyen tévképzet élne bennetek, nem, ő sem vágyik az én társaságomra. Ő nem áll hozzám olyan közömbösen, mint én hozzá, de nem igényli, hogy beszélgessünk.
Megnyugtatok mindenkit, voltam nála a kórházban. Köszönjük, már sokkal jobban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!