Csak szerintem nem normális az öcsém?
Nemsokára fog szülni a neje.
Ugye szervezném neki a tejfakasztó bulit.
Mondta, hogy ne szervezzek semmit mert ahol fog szülni a neje ott van ilyen szoba ahol végig ott lehet és ott is aludhat. Ha haza jöttek akkor meg nem fog elmenni berúgni(ezt még talán megértem).
De mi ez a nem normális dolog, hogy a kórházba ott alszik? Hogy próbáljam meggyőzni, hogy ez hülyeség?
Szerintem meg tök jó dolog, hogy egy ilyen lehetőségért nem kell Ausztriáig menni és lehet élni vele. Igaz, maszekban.
Mit kell ebbe beleszólni amúgy? Hadd ők döntsék el, hogy hogy szeretnék ezt szervezni.
Az amúgy eszedbe jutott, hogy neki nincs igénye ilyen bulira és azzal teszel szívességet, ha nem erőlteted rá? Mert ilyen is előfordul.
Szerintem ez annyira proli dolog a gyerekszületést ivászattal,bulizással ünnepelni...
Tejfakasztó,hogyne....
Komolyan az a baj, hogy a kórházban akar aludni, ahelyett, hogy a kocsmában ülne?
Attól még, hogy nem az édesapa hozzá világra a gyereket, vállalhat szolidaritást, nem? Segíthet a párjának, amikor lábra sem bír állni a varratoktól és a kimerültségtől?
Nem fog a kórházban ott állni mellette folyamatosan a nővér, hiszen jut rá 30 beteg. Igenis jól jön, ha van veled valaki, aki segít akár hozni egy pohár vizet vagy kicserélni a pelenkàt stb.
Én megmondom őszintén, hogy szóba sem állnék olyan férfival, aki szerint bulizni kéne aznap.
Nem a tejfakasztóval van gond, hanem hogy miért a szülés után kell? Miért nem lehet később, amikor már otthon vannak és a nő el tudja magát és a gyereket látni arra az estére? Egyik ismerősömnek 3 hónappal a gyerek születése után volt egy ilyen bulija. Szerintem logikusabb később tartani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!