Csak szerintem nem normális az öcsém?
Nemsokára fog szülni a neje.
Ugye szervezném neki a tejfakasztó bulit.
Mondta, hogy ne szervezzek semmit mert ahol fog szülni a neje ott van ilyen szoba ahol végig ott lehet és ott is aludhat. Ha haza jöttek akkor meg nem fog elmenni berúgni(ezt még talán megértem).
De mi ez a nem normális dolog, hogy a kórházba ott alszik? Hogy próbáljam meggyőzni, hogy ez hülyeség?
Most akkor az a baj, hogy az öcséd inkább a felesége mellett akar lenni végig a vajúdásnál, és nem a haverjaival szeretne bulizni meg piálni közben?
Ha nem akar bulit, akkor nem, ez az ő döntése, így jártatok. Ettől ti még nyugodtan elmehettek, ihattok az egészségükre, ő meg hadd legyen ott, ahol akar.
Nem is csak a szülésnel.
Utána a kórházba ott fog aludni, direkt van valami ilyen szoba ahol bent lehet es ott aludhat.
Rendes töled hogy ennyire törödsz az öcsédel de szerintem tarsd tiszteletben a döntését.
Ja és kérlek ne pontozz le érte.
tejfakasztó buli
Ezt a kifejezést tiltanám a p-csába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!