Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Csak szerintem nem normális...

Csak szerintem nem normális az öcsém?

Figyelt kérdés

Nemsokára fog szülni a neje.

Ugye szervezném neki a tejfakasztó bulit.

Mondta, hogy ne szervezzek semmit mert ahol fog szülni a neje ott van ilyen szoba ahol végig ott lehet és ott is aludhat. Ha haza jöttek akkor meg nem fog elmenni berúgni(ezt még talán megértem).

De mi ez a nem normális dolog, hogy a kórházba ott alszik? Hogy próbáljam meggyőzni, hogy ez hülyeség?

2019. szept. 20. 21:37
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
97%

Egyet értek az öcséddel.Teljes mértékben ott akar lenni az asszonya melett.

Ez a tejfakaszto buli meg...komolyan egy újabb hülye indok,kifogás a bulira.Sose értettem meg...küszködik a nő a terhesség összes nehezével,lemondd egy csomo dologrol,megszül (kínok kinjàval,mert csak fáj NAGYON) aztán a szoptatás éjjel nappal,vagy fejés,vagy tej sincs..az összes nehézséggel a nő küzd meg,de a férfiak tejfakaszto bulit tartanak.Egy kis szösszenet hogy amikor szültem,influenza járvány volt pont,a férjem nem jöhetett be..már ezt nehezen visleltem!!!Aztán majd oda haltam a szülésnél,erre ö meg a haverjai este liter számra ittàk a whyskit.Tejfakaszto volt..mondanom sem kell nekem ez rosszul esett!!

Ez mind a nöknek járna ki szülés után,amennyit megküzdenek a gyerekért.

2019. szept. 21. 09:33
 22/37 anonim ***** válasza:
93%

Ha végig olvasod a válaszokat valószínűleg már rájöttél, hogy csak szerinted nem az.

Én meg titokban reménykedem, hogy valaki csak bénán próbál trollkodni és ezt a kérdést nem egy felnőtt ember tette fel.

2019. szept. 21. 09:49
 23/37 anonim ***** válasza:
4%
Azért az apás szülést ne keverjük már azzal, hogy az apa bent is alszik. Ez egy új dili, a családi szoba... Mondjuk ennyivel kevesebb pénzem kell osztozni váláskor, amit erre kifizetnek.
2019. szept. 21. 10:04
 24/37 anonim ***** válasza:
91%

Én attól kapok hányingert, amikor szembe találkozok a szórakozóhelyeken a tejfakasztós bulin lévő férfiakkal.

Tényleg a buli, pia, nők a legfontosabbak, miután élete szerelme most adott életet a közös gyereküknek? Tényleg fontosabb elmenni inni, mint otthon maradni velük? Pl egy császárral szült nőnek óriási szüksége van egy állandó segítségre, hiszen nem emelhet pl. De hagyományos szülésnél is sok baj szokott lenni szülés után, van aki napokig nem bír járni stb..

Szerintem teljesen jól gondolkodik a testvéred.

De ha nem is értesz egyet vele, tartsd tiszteletben a kérését.

2019. szept. 21. 10:14
 25/37 anonim ***** válasza:
88%

27# vagyok, az lemaradt, hogy mi a gond azzal, hogy bent aludna a kórházban? Nyilván nem ő szül, de van benne annyi empátia és szeretet a felesége iránt, hogy ott van vele, segít neki meg lelki támaszt nyújt.

Engem pl legutóbb a kórházban totál leszartak, a nővér hívóra sem jöttek be. Nagyon jól jött, hogy ott volt mindig a párom vagy a családból valaki, aki hozott fájdalomcsillapítót vagy vizet stb. Meg a társaság sem utolsó.

Szerintem megérdemli bármelyik nő, hogy szülés után ott legyen vele a szerelme és támogassa.

Be is bszna a bulika fontosabb lenne ezekben a napokban.

2019. szept. 21. 10:19
 26/37 anonim ***** válasza:
96%
26-os, nem dili, hanem lehetőség. A világ fejlődik, örülni kéne annak, hogy már lehet ilyet is, ha valakinek erre van igénye és nem még le is szólni érte. Nincs baj a tejfakasztóval, nincs baj a mosipelussal, nincs baj a táplálkozás bolondokkal, azzal van a baj, ha valaki úgy érzi, mint a kérdező, hogy joga van beleszólni és leszólni azt, aki máshogy szeretné megoldani a gyerekvállalást.
2019. szept. 21. 10:31
 27/37 anonim ***** válasza:
91%
😂😂😂 itt aki nem normális az inkább te vagy
2019. szept. 21. 11:53
 28/37 anonim ***** válasza:
93%
Full normális. Mi is két hónappal később tartottuk a tejfakasztót, addig nem volt rá érkezêsem.
2019. szept. 21. 12:04
 29/37 anonim ***** válasza:
88%

Az öcséd nagyon is normális.Sokan példát vehetnének tőle.Vannak akiknek csak arról szól a gyerek születése,hogy leisszák magukat a sárga földig.

Minden elismerésem az öcsédé.

2019. szept. 21. 12:19
 30/37 qkker1 ***** válasza:
79%

"A tejfakasztó egy baromság, amit arra találtak ki, hogy legyen indok berúgni. Több ilyen gondolkodású pasi kéne mint az öcséd, aki ahelyett, hogy vakulásig piál fölöslegesen, inkább a párja mellett van."

Nálunk is apás szülés volt, utána elmentünk a legjobb barátommal egy szelíd ivászatra /nem hányásig/, a kórházban nem lehetett bent maradni.

2019. szept. 21. 12:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!