Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Csak szerintem nem normális...

Csak szerintem nem normális az öcsém?

Figyelt kérdés

Nemsokára fog szülni a neje.

Ugye szervezném neki a tejfakasztó bulit.

Mondta, hogy ne szervezzek semmit mert ahol fog szülni a neje ott van ilyen szoba ahol végig ott lehet és ott is aludhat. Ha haza jöttek akkor meg nem fog elmenni berúgni(ezt még talán megértem).

De mi ez a nem normális dolog, hogy a kórházba ott alszik? Hogy próbáljam meggyőzni, hogy ez hülyeség?

2019. szept. 20. 21:37
1 2 3 4
 11/37 anonim válasza:
97%
Szerintem sem hülyeség. Nem értem a problémád. :)
2019. szept. 20. 22:58
 12/37 anonim ***** válasza:
95%
Szép dolog hogy az öcséd a párjával és az újszülött gyermekükkel szeretne első perctől fogva lenni és nem pedig bulizni miközben a párja szenved a kórházba mert valljuk be akár császár akár sima szülés utánna lévő napok piszok nehezek a fájdalom illetve a pici miatt úgy hogy szerintem inkább te vagy aki nem normális és nem érted a helyzetet..de ne aggódj egyszer te is felelősségteljes felnőtt leszel ;)
2019. szept. 20. 23:20
 13/37 anonim ***** válasza:
98%

Úristen, ne!! Ott akar aludni, hogy bármikor ott legyen, ha kell és ő sem hullafáradtan ingázik majd a kórház és az otthonuk között. Mekkora gáz már!

Ahelyett, hogy részegen fetrengene valahol...? Nem is értem.

Tartsd tiszteletben a döntését. Ha kijöttek a kórházból, nyugodtan beülhettek baráti társasággal pár sörre valahova, ha ünnepelni akartok.

2019. szept. 20. 23:23
 14/37 anonim ***** válasza:
96%
Most komolyan az a problémád hogy úgy viselkedik az öcséd, mintha szeretné a nejét, és a leendő gyerekét? Rémes, nem is értem. Ahelyett hogy bebaszna, meg ku.rvázna amíg a felesége az életét kockáztatva megszüli a KÖZÖS gyereküket... Remélem az irónia eljutott a kis agyadig.
2019. szept. 20. 23:32
 15/37 anonim ***** válasza:
94%
A tejfakasztó egy baromság, amit arra találtak ki, hogy legyen indok berúgni. Több ilyen gondolkodású pasi kéne mint az öcséd, aki ahelyett, hogy vakulásig piál fölöslegesen, inkább a párja mellett van.
2019. szept. 21. 02:03
 16/37 anonim ***** válasza:
96%
Ne avatkozz bele az öcséd életébe. Tök normális a hozzáállása.
2019. szept. 21. 04:52
 17/37 anonim ***** válasza:
96%

Apás szülés lesz?

Remek testvéred van! Biztosan veled is törődik,tán féltékeny vagy amiért most nem ezt teszi?!

2019. szept. 21. 04:59
 18/37 anonim ***** válasza:
84%
Mindkét dolog normális, az ottavás és a tejfakasztó buli is. Ha az illető akarja. Az viszont nem normális hogy a felnőtt tesód életét meg szeretnéd szervezni akarata ellenére. Ha máskor, másnál is így teszel, érdemes lenne pszichologust keresni a prolémád miatt mert hosszabb távon ez a szereptévesztés sok gondot fog neled okozni.
2019. szept. 21. 07:15
 19/37 anonim ***** válasza:
88%
Igen, csak te gondolod ezt igy. Ugyh ez van. Az apa alkohol szintje nincs osszefüggesben az anya tej szintjevel, hogy ha lenne akkor a msgyar nőknek a tejük soha nem apadna el.
2019. szept. 21. 07:52
 20/37 anonim ***** válasza:
38%

Tejfakasztó bulikon nincs alkohol.

Ez arról szól, hogy ráhangolódjon az esemény folyamán az anya, ami miatt hamarabb jön meg a teje.

Szóval a szerelme és gyermeke helyett, pont miután szült, legyen másokkal, egy olyan eseményen, aminek a szerelméről kéne szólnia, aki a korházban éppen felépül?

Te hol hagytad a szíved meg az agyadat, kedves aberrált kérdező??

2019. szept. 21. 09:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!