Szóba állnál a húgoddal azután, hogy bántalmazott egy idős asszonyt?
Jogos védelem + menthető felindulás... ettől simán szóba állnék vele, ez nem egy előre kitervelt agresszív bűncselekmény...
(az "idős hölgy" meg adjon hálát, hogy nem én voltam ott, én kifejezetten robbanok az "anyatigris-fajtától")
Aha, mostmár értem. Most olvastam el, mi volt az indítéka!
A helyedben büszke lennék, hogy ilyen csodálatos, IGAZ BARÁTNAK nevezhető Testvérem van, aki bármikor kész kiállni a barátnőjéért/ barátjáért, esetleg családjáért (feltételezem, hogy ugyanezt érted is megtette volna kérdező, ha valaki téged támad meg!).
Öleld meg inkább a húgodat, a vén banya bőven megérdemelte amit kapott, mégis mi a frászt képzel magárol?!! Embereket megtámadni, megtépni az utcán szerinted normális, helyénvaló viselkedés? Most reméljük, tanult belőle a vén nyanya!
Amúgy miért nem lehetett gerincesebben szakítani?
Mondjuk a volt anyós megérdemelte, hogy hasba rúgják.
És neked mi bajod a húgoddal? Megvédett egy másik embert egy elmebetegtől. Ha ez neked probléma, akkor a te fejedben sincs minden rendben.
A vénasszony reakciójából kiindulva nem vagyok annyira meglepve, hogy a kiscsaj megpattant ebből a "szerető családból".
Hogy megvédte a barátnőjét az ok.csak hasba rúgni nem kellett volna.
De azért szóba állnék vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!