Miért akarja a nővérem tudni hogy milyen zenét hallgatok?
2-évvel idősebb, sosem volt ilyen 'aggóddos'tipus. Mindig szokta kérdezgetni, hogy "Milyen zenét hallgatsz??", én ilyenkor kihúzom a fülest, mert ez nem rá tartozik.
Mondtam neki többször, és igaz, teljesen más a zenei stílusom. Nekem ilyen: Videójáték féle jazz, vagy sima éneklés nélküli chill-trap féle zenéim vannak. (nemértek a zenékhez am xd).
Lány vagyok.
Mert kíváncsi, hogy mit hallgatsz, de a sajátjait már ronggyá hallgatta, és megunta,és érdeklődik, hogy ajánlhatnál neki valami jót.
Ez neked is jó, mert ha pl neki is tetszik, akkor osztozhatnátok az élményben,. Megmondod neki, hátha szerinte is jó;és akkor örültök, hogy mind a kettőtöknek tetsikz. Nem nagy művészet, ennyit igazán megmondhatsz neki. Hogy tudjál valamit ajánlani, hogy tudja mi a jó,. Vagypedig pl valamennyi kihallatszódott a fülesedből, és akkor az pl pont tetszett neki, és kiváncsi lett volna rá, hogy miaz, mert talán őis szivesen hallgatná.
Már ne is hatagudj, de ha egy olyan ember vagy, aki tud értelmesen kommunikálni, és az a célod, hogy meg tudj egy zenét, akkor azt kérdezed, hogy "elmondanád mit hallgatsz, szeretnék valami újat megisnerni", de a kérdező testvéde egy büdös szóval nem nyögött ki ilyesmit, csak azt ismételgette állandóan, hogy "mithallgacc? mithallgatcc? ugye nem depis zenét? akkómit???", plusz információ, amit megtudtunk, hogy a kérdező naplójába is beleolvasott.
Túlszépítitek a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!