Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Mit tegyek ha a nővérem...

Mit tegyek ha a nővérem kemény drogokat használ, és anyukám egy háztartásban él vele?

Figyelt kérdés
Nem tudom mikor és mivel kezdte már ott tart hogy lövi magát, èn már 2-3 hónapja tudom róla! Lassan kezd megvàltozni, a többiek elött ez nem olyan nyilvánvaló, de mivel én tudom hogy drogos, tudom hogy ennek tudható be a szeszélyessége. Nem tudom mi lesz vele, magas beosztásban dolgozik, mindent elveszíthet amit elért ha kiderül vagy eldurvul nála. Viszont ami miatt jobban aggódom, hogy anyukám nála lakik, mivel beteges és felügyeletre van szüksége. Ő még nem sejt semmit. Mit tehetnèk mindkettőjük, vagy legalább anyukám érdekében?

2019. jún. 14. 10:52
 1/6 MR.X. ***** válasza:
100%
Ha nem szokik le, akkor nagy baja lehet. Azért aki lövi magát az eléggé gáz dolog. És nem 1-2 füvescigi ugye a szurika. Szerintem lazán sittre vághatják ez miatt, főleg ha egyszer egy véletlenszerű igazoltatásnál találnak nála ebből a kemény cuccból. De remélhetőleg nem olcsó heroinnal lövi magát, (Krokodil) hanem akkor ki tudja fizetni a drága messze nem annyira káros Heriont is. Na mindegy. Egyik sem. Jó. Nálad nem tud lakni? Ha magadhoz odavinnéd, lehet jobban járna...
2019. jún. 14. 11:01
 2/6 A kérdező kommentje:
Ja,igen,azt elfelejtettem írni,hogy én sajnos nem tudom magamhoz venni anyukámat,mert én is anyósoméknál lakom.
2019. jún. 14. 11:03
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Hany eves? Beszelned kell vele!!!
2019. jún. 14. 11:55
 4/6 A kérdező kommentje:
A nővérem 36. Hiába próbáltam lebeszélni,folyton le vagyok oltva. Amúgy se számított neki soha a szavam, most meg pláne nem számít. Még engem is kínalgat droggal!
2019. jún. 14. 12:01
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Azért kínos a helyzet,mert ha elmondanád,akkor áruló volnál a szemében.Ha nem,és ez kiderül,pedig gyorsan így lesz,akkor miért nem szóltál nekem erről.Őrlődsz tudom,és azt mondom,hogy engedd a folyót a saját ütemében folyni.
2019. jún. 14. 13:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Próbáld meg kideríteni, miért fordult a drogokhoz, és azt a problémát igyekezzetek orvosolni.
2019. jún. 14. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!