Miért akarja a nővérem tudni hogy milyen zenét hallgatok?
2-évvel idősebb, sosem volt ilyen 'aggóddos'tipus. Mindig szokta kérdezgetni, hogy "Milyen zenét hallgatsz??", én ilyenkor kihúzom a fülest, mert ez nem rá tartozik.
Mondtam neki többször, és igaz, teljesen más a zenei stílusom. Nekem ilyen: Videójáték féle jazz, vagy sima éneklés nélküli chill-trap féle zenéim vannak. (nemértek a zenékhez am xd).
Lány vagyok.
Mert ő valószínűleg már túl van azon a durcás, mindent jobban tudós kamaszkoron, amiben te nyakig ülsz, és próbál kapcsolatot teremteni veled. Ha ezt ekkora problémának éled meg, feltételezem hogy személyes témákról nem vagy hajlandó beszélgetni vele, ezért próbál valami felszínesebbel nyitni, mint a zene.
Nem kell elmondanod neki, mit hallgatsz, de legalább nyugtasd meg, hogy néhány év múlva eloszlik a fejedben a hormonok okozta köd és akkor majd tudtok jó kapcsolatot építeni.
Elég gáz vagy ._. Én elmondom annak aki kérdezi... Az ének tanárnak is elmondtam, amikor meglátta a fülest a fülemben... Ha érdekli elmondom, nincs ebbe semmi...
Ázsia-i zenét kedvelő (dírekt nem írtam k-pop.-ot :D), fiú
.... Kösz :) Mindenkinek. Én nem azt kérdeztem hogy mennyire vagyok "Szánalmas" meg "Gáz". Értem. Kíváncsi. De nem kell itt mondani a zöldségeket. Azt hittem, ez az oldal segítség kérésre van, nem kioktatásra.És, az értelmes nem " oltogatós" válaszokat köszönöm. Csak közlöm, a tesómmal viszonylag jó. És, azért féltem, meg "szégyellem" a zenéket, mert Egy- Egyszer-Kétszer megnézte a naplómat, ami nem igazán esett kellemesen.
2-gondolom nem sok hozzám hasonló ember/kamasz van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!