Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ikrek? Volt olyan alkalom,...

Ikrek? Volt olyan alkalom, amikor szerepet cseréltél a testvéreddel?

Figyelt kérdés
Ilyesmire gondolok, hogy dolgozatot megírni helyette vagy vezetési vizsga. Várom a sztorikat 😉

2019. aug. 21. 09:55
 1/10 anonim ***** válasza:
66%

Karate versenyen egyikük fél, másikuknyokc éve karatézott.

Próbált rossz lenni, de sokaknak feltűnt, de nem tudtak mit tenni.

Többet nem tudok, kitalálni, meg nem akarok.

2019. aug. 21. 10:53
 2/10 anonim ***** válasza:
35%
Nem, mert nem hasonlítunk annyira. A leghülyébb hülyébbek is megtudnak minket különböztetni legkésőbb ötödik találkozáskor. Mindketten 22 évesek vagyunk, fiúk.
2019. aug. 21. 10:57
 3/10 anonim ***** válasza:
89%
Néhányszor előfordult, hogy cseréltünk helyet. Megírtam helyette pár dolgozatot. Osztálytársak be lettek avatva. Nekik érdekes volt, én meg azon paráztam, hogy ne vegyék észre a cserét, mert sok különbség volt közöttünk. Minden úgy ment, mint a karikacsapás. Készülnöm sem kellett, mert azokat tanulta, mint én. Vezetési vizsgánál is tervben volt a csere, de végül elmaradt. :D Én a vezetésen hasaltam el, ő meg az elméleten. Ő eltudott volna menni helyettem vezetni, de ideges voltam, mert neki nem sikerült, így mondom megpróbálom. Hát nem sikerült.
2019. aug. 21. 10:59
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Habár nem dolgozat, meg vizsga, de szerintem vicces volt.

A szomszéd fiú szerelmes volt belém és nagyon nyomult rám (a korunk valahol 7 és 10 között volt). Engem annyira nagyon idegesített, de ezt kicsiként még nem tudjuk kezelni, ezért a tesóm egy napra azt mondta, megment és eljátssza, hogy én vagyok :D Pár óra múlva jött, hogy ő ezt nem bírja... persze a fiúnak nem tűnt fel, a végén elmondtuk neki.

Eszembe jutott egy másik, ami végképp nem szerepcsere, de nagyon kínos volt. A tesóm együtt volt egy fiúval, mondhatni távkapcsolatban. Mikor abban a városban voltunk, megbeszéltek egy találkozót, ahova én is mentem, mert baráti társaság volt, és amikor a fiú meglátott minket, hozzám jött oda és engem ölelt meg, mert összekevert minket és azt hitte, velem van együtt...

2019. aug. 21. 11:11
 5/10 anonim ***** válasza:
91%

Nekem csak ugy van sztorim h a volt pasim volt iker

Nem tudtam rola h van neki egy ikre. Mar vagy 4 honapja jartunk mikor veletlen kiderult. Az egesz egy bagatel "elvagtam a kezem" dologgal kezdodot.

A vege az lett h kiderult felvaltva voltam veluk. Visszagondolva volt egy csomo aprosag ami zavart de nem tudtam helyre tenni.

Szoval mikor egyutt voltunk elvagta a kezet egy picit kessel es ket nap mulva nyoma sem volt. Fura volt igy rakerdeztem finoman de nem tudta mirol beszelek. Hagytam ra ket napra viszont ott volt a vagas helye a kezen.

Masnap egyszeruen beallitottam hozzajuk varatlan es mind a ketto otthon volt 😃

Hat nem kicsit dobbentem le. Kidobtam oket vagyis a parom es a ikret is.

2019. aug. 21. 11:32
 6/10 anonim ***** válasza:
90%
Ismerős ikerpárról tudok 1-2 dolgot, külön osztályba jártak így volt mikor dolgozatkor cseréltek, nyelvvizsgára is elment az egyik a másik helyett és volt amikor az egyik tudta le kettejük helyett a szavazást, bérlet kölcsön adás volt még
2019. aug. 21. 13:06
 7/10 anonim ***** válasza:
93%
Harminc évvel ezelőtt történt, megírta helyettem az ikertesóm a matek vizsgát a főiskolán. Nekem már utolsó lehetőségem volt, és annyira könyörögtem, hogy megtette (ő egyetemre járt, és direkt leutazott a vidéki főiskolára ezért). Tanáraink nem tudták, hogy ikertesóm van, és körültekintően intéztük, én addig a kollégiumi szobából ki nem mozdultam, míg az írásbeli vizsga tartott, tesómat pedig az osztálytársnők gardírozták, mi merre van. Meglett a vizsga, folytathattam a főiskolát (csak a k...va matekkal volt gond, az összes közgazdaságit tárgy jól ment, borzasztó lett volna, ha ezen múlt volna). Így utólag hát lényegében csalás volt, nem is hoztuk nagyon szóba.
2019. aug. 21. 15:15
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Jó sztorik! 😅😅
2019. aug. 21. 20:34
 9/10 anonim ***** válasza:
28%
Nekünk egypetéjű fiú ikreink vannak. Többször helyet cseréltek felelésnél. Nem voltunk elragadtatva, amikor megtudtuk. A csalást nem tűrjük, főleg ha ismétlődik. Apjuktól megkapták a magukét mindketten.
2019. aug. 22. 19:02
 10/10 anonim ***** válasza:
#9 de ezt hogy csinálták? Ismerek ikret, aki naponta látja őket, az azért meg tudja különböztetni, márpedig a tanáraik gyakran látják.
2019. aug. 25. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!