Ikrek? Volt olyan alkalom, amikor szerepet cseréltél a testvéreddel?
Karate versenyen egyikük fél, másikuknyokc éve karatézott.
Próbált rossz lenni, de sokaknak feltűnt, de nem tudtak mit tenni.
Többet nem tudok, kitalálni, meg nem akarok.
Habár nem dolgozat, meg vizsga, de szerintem vicces volt.
A szomszéd fiú szerelmes volt belém és nagyon nyomult rám (a korunk valahol 7 és 10 között volt). Engem annyira nagyon idegesített, de ezt kicsiként még nem tudjuk kezelni, ezért a tesóm egy napra azt mondta, megment és eljátssza, hogy én vagyok :D Pár óra múlva jött, hogy ő ezt nem bírja... persze a fiúnak nem tűnt fel, a végén elmondtuk neki.
Eszembe jutott egy másik, ami végképp nem szerepcsere, de nagyon kínos volt. A tesóm együtt volt egy fiúval, mondhatni távkapcsolatban. Mikor abban a városban voltunk, megbeszéltek egy találkozót, ahova én is mentem, mert baráti társaság volt, és amikor a fiú meglátott minket, hozzám jött oda és engem ölelt meg, mert összekevert minket és azt hitte, velem van együtt...
Nekem csak ugy van sztorim h a volt pasim volt iker
Nem tudtam rola h van neki egy ikre. Mar vagy 4 honapja jartunk mikor veletlen kiderult. Az egesz egy bagatel "elvagtam a kezem" dologgal kezdodot.
A vege az lett h kiderult felvaltva voltam veluk. Visszagondolva volt egy csomo aprosag ami zavart de nem tudtam helyre tenni.
Szoval mikor egyutt voltunk elvagta a kezet egy picit kessel es ket nap mulva nyoma sem volt. Fura volt igy rakerdeztem finoman de nem tudta mirol beszelek. Hagytam ra ket napra viszont ott volt a vagas helye a kezen.
Masnap egyszeruen beallitottam hozzajuk varatlan es mind a ketto otthon volt 😃
Hat nem kicsit dobbentem le. Kidobtam oket vagyis a parom es a ikret is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!