Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A lányos szülők haja égnek...

A lányos szülők haja égnek állna ha egy motoros csávó jönne be a képbe?

Figyelt kérdés
2019. júl. 19. 23:14
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
93%

Az hogy motoros, semmit nem mond. Van köztük utolsó sz@rdarab, aki drogokkal kereskedik, másokat bántalmaz, és mintaember is, aki kérdés nélkül kiáll bárkiért, akit bántanak.

Ezek alapján nekem nem akkor állna égnek a hajam ha motoros, hanem akkor, ha rossz ember.

2019. júl. 20. 07:28
 12/29 anonim ***** válasza:
0%
Miután alum is motorozott így tuti nem.en is szeretnék motorozni vagy min robigoval de jelenleg lehetetlen.
2019. júl. 20. 07:57
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem, én szeretnék sajátot, apám meg sokat járt motoros találkozókra a nővéremmel.

19L

2019. júl. 20. 08:25
 14/29 anonim ***** válasza:
58%

Igen, mivel a kornyeken a fiatal motorosok tobbsege pofatlan, felelotlen, kihanemen kategoriaju alak.

Idosebb, normalisabb pasinak is bizonyitani kell hogy nem szervdonor.

2019. júl. 20. 08:47
 15/29 anonim ***** válasza:
21%

Nem zavarna, bár mindig örömmel tölt el, ha egy ba..om motoros feltekeredik valamire. Tegnap is, közepes város, útlezárások, Akna fedeleket kerülgetni, stb. A motorosok úgy százzal, zárvonalon, kerékpár úton, járdán, mert neki haladni kell. Biztos nem mind ilyen, de többség. Volt hogy vészesen előzött egy motoros és pár kilométerre 100 plusszal betalált egy teherautó alá. siettem, de azért megálltam pár percre gyönyörködni a vér látványában.

Mind ezek ellenére nem akartam korlátozni a lányom, mikor motoros barátja volt.

2019. júl. 20. 09:44
 16/29 anonim ***** válasza:
Ezt mesében láttad, ugye?
2019. júl. 20. 10:25
 17/29 felkelhetetle ***** válasza:
49%
Igen, mivel a motoros csávók mind Fideszesek!
2019. júl. 20. 10:54
 18/29 anonim ***** válasza:
0%
Nem vagyok lányos szülő, de szerintem igen, ha a klasszikus motorosról van szó: kopasz, nagyszakállú, sörhasú tetovált fickó, hatalmas Harley nyergében.
2019. júl. 20. 11:13
 19/29 anonim ***** válasza:
0%

ma 10:25 Mesébe???? Igen, pár éve M3, 3-as út összekötőjén.

Távolról ismertem is a srácot. Tuningolva lett a mocija. Papucs, rövidnadrág, póló, sisak, mint jó szerkóba kipróbálta mit tud a 60-asra korlátozott úton. Ennyit tudott kihozni a mociból és magából.

2019. júl. 20. 11:24
 20/29 anonim ***** válasza:
Szerintem anyum egy rasztás csávón jobban kiakadt volna :D Az sokkal jobban irritálja, de biztos hisztizne az első pár hónapban, hogy fel ne üljek a muksó mögé a motorra, mert nem akar beazonosítani a prosecturán.
2019. júl. 20. 13:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!