Miért állna égnek? Csak azért mert motoros? Szerintem ez f***ság, az én apám örülne neki, az biztos.😅
2019. júl. 19. 23:18
2/29 A kérdező kommentje:
Megkérdezel a környezetedben valakit, az biztos hogy nem építő jellegűen fog válaszolni, én motoros családba születtem azért csinálom én is, tesóm viszont nem szereti, talán egyszer ha vitték utasként, és félt.
2019. júl. 19. 23:23
3/29 anonim válasza:
Hát szerintem jobb egy autós csávó, a motorozás sokkal veszélyesebb és kényelmetlenebb. De azért nem állna égnek a hajam, ha rendes/normális a csávó. :)
2019. júl. 19. 23:32
4/29 anonim válasza:
Nekem is motoros barátom van, rengeteget visz ide-oda a városban, anyukám nem igazán szereti ezt, de a fiút imádja, ahogy a nevelőapám és az igazi apukám is. Nevelőapum sokszor segített már neki megcsinálni a motort.
Nem azon múlik, hogy most biciklivel jár, vagy motorral, vagy autóval, hanem hogy jólnevelt és hogy hogy bánik velem, mennyire szeret, stb...
2019. júl. 19. 23:42
5/29 anonim válasza:
Ha motoros lenne, attól nem. Leonardo Dicaprio is motorosan játszott a Rómeó és Júliában. Más világ ez már mint régen. Ha "csávó" lenne, akkor viszont érdekelne milyen ember, milyen családi háttérrel.
2019. júl. 19. 23:49
6/29 anonim válasza:
Igen égnek állna mivel nem szeretné a boncasztalon viszont látni a kislányát.
2019. júl. 19. 23:52
7/29 anonim válasza:
Az enyem pl, egy gumicsonakosnak orulne a legjobban, hogy tudjanak majd horgaszni menni
2019. júl. 20. 00:14
8/29 anonim válasza:
Nem.
Egy biciglis csávo
2019. júl. 20. 00:28
9/29 anonim válasza:
En lanyos apa vagyok es gyulolom a motorosokat koz es onveszelyesek.Biztos eltiltanam tole.
2019. júl. 20. 05:14
10/29 anonim válasza:
Bocsi 9#,de nincs az a kamasz lány, akit el lehetne tiltani az aktuális szerelmétől. Minél jobban tilos, annál jobban ragaszkodik hozzá.
Őszintén szólva én sem örülnék neki, annyit kérnék, hogy ne üljön fel mögé a kapcsolat elején. Először győződjön meg róla, hogy biztonságosan vezet, nem lépi túl a határokat.
Ha mégis, akkor ne üljön fel, ne akarjon meghalni kamaszkent vagy akár huszonévesként ezért.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!